Degenen die vorige keer het DNRT Eindejaarsfeest lieten schieten konden zichzelf achteraf wel voor de kop slaan, toen ze hoorden wat ze hadden gemist. Gelukkig nadert er een herkansing, namelijk de tweede editie van wat vorig jaar al als een nieuwe traditie werd getipt. Zaterdag 25 november vanaf 20.00 uur, wederom in Almkerk en met alle toeters en bellen die daarbij horen.

Niemand kan zo’n autosportfuif beter organiseren dan Nico Biesheuvel, de feestneus van de DNRT, die vorig jaar 300 man op de been wist te brengen in Golfpark Almkreek. Blijkbaar gedroegen de coureurs, teamgenoten, wedstrijdleiders, TC’s en andere betrokkenen zich heel behoorlijk, want ze mogen allemaal terugkomen in het Brabantse clubhuis, waar het bier rijkelijk zal vloeien. Nu het praatje heeft rondgezongen dat je dit voor geen goud zou willen missen mag een nog (veel) grotere drukte verwacht worden. Meld je dus tijdig aan bij Ria Waterreus (zie kader), want de accommodatie is niet van elastiek. Kom je met je team, geef dan iedereen in één keer op, dat scheelt weer wat administratie. Het DNRT Eindejaarsfeest kost helemaal niets aan entree en er staan ook geen uitsmijters bij de deur om je op een dresscode te attenderen. Zelfs al verschijn je in je race-overall, het mag allemaal, zolang je maar wel je helm afzet wanneer je het goudgele vocht nuttigt.

Heel circus
Het autosportjaar evalueren in de meest informele zin des woords, daar draait het om bij het DNRT Eindejaarsfeest. Sterke verhalen vertellen en tussentijds rijkelijk de keel smeren. Nico Biesheuvel zou echter Nico Biesheuvel niet zijn als hij niet een heel circus zou optuigen, compleet met een presentator, een zanger, een podiumceremonie voor de coureurs die een prestatie van wereldklasse hebben geleverd én een loterij, waaraan iedere deelnemer automatisch meedoet. Valt er toch nog wat te winnen, zelfs als je het hele jaar door in de achterhoede racet. De gangmaker van de DNRT hangt alweer driftig in de telefoon om bij de bedrijven uit zijn netwerk mooie prijzen los te peuteren. Zit je zelf in de autosportbusiness en wil je wel een product of dienst beschikbaar stellen aan je autosportvrienden? Contacteer Biesheuvel even via nico@biesheuvel.nl. O ja, voor wie het even niet paraat had: Almkerk ligt in Brabant en zoals iedereen weet zijn de nachten daar lang.

Datum: zaterdagavond 25 november
Tijdstip: vanaf 20.00 uur
Locatie: Golfpark Almkreek, Hoekje 7-b, 4286 LN Almkerk

Aanmelden: info@dnrt.nl

Wil jij ons magazine ook lezen? Meld je dan aan via “bestellen” op onze website: www.start84.nl