Vakgarage, de betrouwbare autogarage in de buurt, is trotse partner geworden van JACK’S Racing Day. Dit is het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa op het TT Circuit Assen. Vanaf 1 juli zijn GRATIS toegangskaarten voor zaterdag 12 en zondag 13 augustus verkrijgbaar via de vestigingen van Vakgarage.

Vakgarage marketingmanager ChrisJan Lammerts: “Vakgarage is de oudste en meest ervaren garageformule van Nederland. Goed onderhoud is hierbij essentieel en dat is op het circuit niet anders. Vakgarage heeft een uitgebreid netwerk van bijna 350 garages. Dus er is altijd een Vakgarage in de buurt. Wij kijken ernaar uit om samen met onze klanten en relaties tijdens JACK’S Racing Day te genieten van prachtige sport en techniek.”

 JACK’S Racing Day wordt georganiseerd door event-marketingbureau LDP International. Hilde van Dam, Director Operations: “wij zijn enorm vereerd dat Vakgarage ons evenement kiest om zijn klanten een mooie dag aan te bieden. Net als bij Vakgarage draait het tijdens JACK’S Racing Day om mobiliteit, vakmanschap en een passie voor techniek. Wij hechten veel waarde aan langdurige relaties. De overeenkomst met Vakgarage komt dan ook voort uit de vorig jaar gestarte samenwerking met het moederbedrijf LKQ Fource.”

Bezoekers van JACK’S Racing Day kunnen genieten van exclusieve demonstraties, van motorraces in de Benelux Trophy, races met de snelste karts ter wereld en van autoraces in diverse klassen, waaronder de Porsche Carrera Cup Benelux en de Supercar Challenge. Hoogtepunt wordt ongetwijfeld BOSS GP, de snelste raceklasse van Europa, dankzij de ruim 900 pk-sterke F1-auto’s waarmee onder anderen Sebastian Vettel ooit furore maakte.

Naast GRATIS toegangskaarten zijn er via Vakgarage fantastische prijzen te winnen, zoals kaarten voor de paddock, waar de coureurs verblijven en de teams aan de voertuigen sleutelen, maar ook helikoptervluchten boven het TT-circuit. De hoofdprijs? Een adembenemende rit over het circuit als passagier tijdens de ‘F1 2-Seater Experience’, aangemoedigd door de Vakgarage-mascotte ‘TURBO’.

Voor meer informatie over Vakgarage en JACK’S Racing Day ga naar:  Vakgarage.nl of Jacksracingday.nl.

Wil jij ons magazine ook lezen? Meld je dan aan via “bestellen” op onze website: www.start84.nl