Autocoureur Nyck de Vries komt komend weekend in actie op het TT Circuit Assen tijdens JACK’S Racing Day. De voormalige Formule 2 én Formule E wereldkampioen stapt op zaterdag 12 en zondag 13 augustus in een Formule 2-bolide van het Nederlandse MP Motorsport om de bezoekers van JACK’S Racing Day te trakteren op een spectaculaire demonstratie inclusief donuts!

Nyck de Vries maakte vorig jaar indruk op het circuit Monza toen hij als invaller bij het Formule 1 team van Williams direct in de punten eindigde als vervanger van de zieke Alex Albon. Dit jaar was hij tien races actief voor Alpha Tauri. Tijdens JACK’S Racing Day stapt De Vries, die inmiddels in verband wordt gebracht met diverse Formule E teams en met een mogelijk overstap naar het Amerikaanse Indycar, weer in een formulewagen om een show te geven voor de Nederlandse fans.

Nyck: “JACK’S Racing Day is één van de meest diverse en toegankelijke race events van Europa. Het is prachtig om te zien dat onze sport zo leeft in Nederland. Ik kijk ernaar uit om iedereen in Assen te zien!”

Organisator LDP International is verguld met de komst van Nyck naar Assen. Hilde van Dam: “Ons evenement staat bekend om het toegankelijk maken van de internationale racewereld waarbij we al menig topcoureur in Assen mochten verwelkomen. Dat we dit jaar een Nederlandse topper hebben weten te strikken, is extra bijzonder. We kijken net als de vele tienduizenden fans uit naar een prachtig raceweekend. “

 

JACK’S Racing Day is het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa. Met een GRATIS toegangsbewijs verkrijgbaar via jacksracingday.nl en de vestigingen van de evenementpartners genieten bezoekers van JACK’S Racing Day vanaf de beroemde TT-tribunes op zaterdag 12 of zondag 13 augustus 2023 van een dag vol met demonstraties, motorraces in de Benelux Trophy, races met de snelste karts ter wereld en van autoraces in diverse klassen, waaronder de Porsche Carrera Cup Benelux en BOSS GP, met échte Formule 1-auto’s.

Wil jij ons magazine ook lezen? Meld je dan aan via “bestellen” op onze website: www.start84.nl