Op ZONDAG 31 MAART gaat het Dutch Superlap kampioenschap weer van start. Bij Dutch Superlap draait alles om de snelste rondetijden. Aan het eind van de dag (na de vrije training, warm-up en kwalificatie) heb je één hotlap om te laten zien wat je waard bent en je beker veilig te stellen. Het is dus een race tegen de klok en niet een inhaalrace, waardoor de kans op schade vele malen lager ligt dan bij gebruikelijke races. Bovendien heb je voor Dutch Superlap geen racelicentie nodig. 

Ronde 1 zal plaatsvinden op Circuit Meppen. Deelnemen aan het hele seizoen (vier rondes) kan voor €1299, deelnemen aan alleen ronde 1 kost €349.

Op deze dagen willen wij ook jeugd een kans geven om hun eerste meters te maken in een auto. Daarvoor hebben wij de Junior Track Experience opgezet. Wij combineren deze Junior Track Experience met de dagen van Dutch Superlap (twee keer op Meppen, één keer op Venray) zodat de kids alvast een blik op hun toekomst kunnen werpen. 😉

De rijtijd ligt tussen de één en drie uur per dag, afhankelijk van het aantal groepen waarin je wilt deelnemen. Deelnemen kan vanaf €225 (inclusief instructeur, auto, brandstof en btw).

Met de Junior Track Experience kan jeugd vanaf ongeveer 8 jaar de eerste stappen zetten achter het stuur van een auto. Dit is altijd onder begeleiding van een ervaren instructeur. We leren de Juniors eerst om weg te rijden en om veilig te stoppen en vervolgens komen de stuurtechnieken aan bod. Indien ze hiermee voldoende hebben geoefend op de paddock, mogen ze zelf een paar rondes over het circuit rijden, uiteraard nog steeds onder begeleiding van de instructeur. Het is een leerzame ervaring waarbij veiligheid en plezier voorop staan! En uiteraard hebben de deelnemers een geweldig verhaal om de volgende dag op school te vertellen!

Nu aanmelden!

Wil jij ons magazine ook lezen? Meld je dan aan via “bestellen” op onze website: www.start84.nl