Hertz, de wereldleider in autoverhuur, kondigt met genoegen aan dat het zijn premium aanbod uitbreidt met de toevoeging van de iconische BMW M2, M3 en M4 aan zijn vloot. Deze toevoeging komt voort uit Hertz’ voortdurende toewijding aan het leveren van kwaliteit en diversiteit aan zijn klanten, met een focus op het bieden van een uitzonderlijke rijervaring.

De BMW M-serie staat bekend om zijn compromisloze prestaties, verfijnde techniek en onderscheidende ontwerp. Door deze auto’s aan onze vloot toe te voegen, brengen we de sensatie van high-performance rijden binnen handbereik van onze klanten. Of het nu gaat om een zakelijke reis, een weekendje weg of een speciale gelegenheid, de BMW M2, M3 en M4 bieden een unieke mix van kracht, stijl en rijplezier die rijliefhebbers over de hele wereld aanspreekt.

“Hertz is verheugd om de BMW M2, M3 en M4 aan onze vloot toe te voegen en bedanken Van Poelgeest Amstelveen voor de levering van deze prachtige auto’s,” zegt Eric Siewers, Algemeen Directeur bij Hertz Nederland. “Deze auto’s belichamen de passie voor rijden en prestaties waar zoveel van onze klanten naar op zoek zijn. Met deze toevoeging bevestigen we ons engagement om onze klanten de best mogelijke rijervaring te bieden, en we kijken ernaar uit om hen te laten genieten van het rijplezier dat deze legendarische auto’s te bieden hebben. Onze concurrentie had enkele tijd dit type auto’s in de vloot maar inmiddels nemen we deze positie over”

De BMW M2, M3 en M4 zijn per Maandag 1 April beschikbaar voor verhuur bij alle 64 Hertz locaties in de Benelux. Klanten kunnen deze auto’s reserveren via de Hertz-website, mobiele app of door contact op te nemen met Hertz.

Wil jij ons magazine ook lezen? Meld je dan aan via “bestellen” op onze website: www.start84.nl