Voor de zevende keer op rij zal Eurol, een internationale producent van smeermiddelen, naamgever en hoofdsponsor van de grootste rally van Nederland zijn. Erik Wevers, de nieuwe voorzitter van de Stichting Hellendoorn Rally en Dennis Marsman, Marketing Manager van Eurol, ondertekenden onlangs in Markelo de samenwerkingsovereenkomst waarmee de 41e Eurol Hellendoorn Rally een goede uitgangspositie krijgt om de rallyfans opnieuw een boeiend spektakel te kunnen bieden.

Dennis Marsman is blij met ‘Hellendoorn’: ”Het vernieuwde bestuur onder voorzitterschap van Erik Wevers geeft vertrouwen. Omdat wij de Nederlandse rallysport een warm hart toedragen ondersteunen we al jaren de Eurol Hellendoorn Rally die bij wijze van spreken in onze achtertuin wordt verreden. Daarnaast zijn we succesvol partner van meervoudig Nederlands rallykampioen Bob de Jong en hebben we vorig jaar de samenwerking met de jonge rallycoureur en Talent TeamNL-lid Mitchel van den Brink geïntensiveerd. Bovendien hebben wij een prestatie verbeterende Specialty rally- en racinglijn ontwikkeld waarmee al vele coureurs op het podium hebben gestaan.” Erik Wevers is uiteraard ook verheugd over de continuering van de samenwerking met Eurol: “Eurol is al vele jaren veel meer dan gewoon een sponsor. Het bedrijf is een trouwe partner die ons in de volle breedte ondersteunt. We werken intensief samen en delen de passie voor de rallysport. We zijn blij dat onze rally wederom de naam van deze toonaangevende, internationale producent van smeermiddelen mag dragen.”

De Eurol Hellendoorn Rally wordt dit jaar verreden op vrijdag 15 en zaterdag 16 september. Op de website van de rally is uiteraard altijd het laatste nieuws te vinden: www.eurolhellendoornrally.com. Volg de Eurol Hellendoorn Rally 2023 ook op de social media kanalen.

Wil jij ons magazine ook lezen? Meld je dan aan via “bestellen” op onze website: www.start84.nl