Op het terrein aan de Molenweg 12a kunnen de liefhebbers de trucks en andere voertuigen bekijken. Martin en Mitchel van den Brink komen in de Dakar Rally 2024 met een volledig eigen team aan de start. De Iveco trucks en de assistentie voertuigen worden kort na de Dakar Dag in Harskamp naar de haven in Barcelona vervoerd. Vanuit Spanje worden de auto’s naar Saoedi-Arabië verscheept.

,,We willen iedereen die ons volgt en het interessant vindt de mogelijkheid bieden om een kijkje in de keuken te nemen’’, zegt Mitchel van den Brink. ,,We laten alle voertuigen zien en de werkplaats waar de trucks zijn gebouwd en geprepareerd. We zijn als Eurol Rally Sport een volledig zelfstandig team en zijn trots op onze tientallen vrijwilligers die dit mede mogelijk maken,’’ aldus de talentvolle rallyrijder, die vanaf 5 januari als één van de kandidaten voor een topklassering van start gaat in de Dakar Rally.

Op het terrein van Van den Brink is voldoende parkeergelegenheid. De Dakar Dag, met activiteiten voor jong en oud en voldoende catering, begint 25 november om 14.00 uur en duurt tot 22.00 uur. De toegang is gratis.

Wil jij ons magazine ook lezen? Meld je dan aan via “bestellen” op onze website: www.start84.nl