De laatste etappe van de Morocco Desert Challenge zit erop. Tijdens de rally lieten Anja van Loon en Wouter de Graaff zien dat ze de snelheid van de snelle buggy’s goed kunnen volgen. Zij hebben veel geleerd en kijken tevreden terug op de rally.

“Ik ben blij dat we zijn gefinisht,” zegt Anja. “Het was een zware rally, maar wel een hele mooie. We hebben veel gezien en op veel verschillende terreinen gereden. Het was eigenlijk een perfecte leerschool. Jammer dat we op de vierde dag niet zijn gefinisht, waardoor we niet meer meededen om het klassement. Een top vijf had er zeker ingezeten en misschien zelfs wel het podium. Dus ik ben eigenlijk heel erg tevreden.”

De laatste proef was een hele snelle en technische proef. “De verschillen zijn heel klein als de snelheid zo hoog ligt. Het was niet onze beste proef, maar zijn binnen 10 minuten van de winnaar gefinisht, dus dat was verder prima. South Racing heeft een goede auto gebouwd, we hebben eigenlijk niks meegemaakt. Kortom, een goede rally en op naar de volgende!”

Het volgende evenement is al heel erg snel, namelijk morgen. Erik en Anja zullen deelnemen aan de Crazy Cross in Bergeijk. “Dat is gewoon heel erg leuk om te doen. Het is echt om de hoek bij ons, dus het belooft een leuk feestje te worden met veel bekenden.”

Wil jij ons magazine ook lezen? Meld je dan aan via “bestellen” op onze website: www.start84.nl