Van 28 tot en met 30 oktober 2016 wordt in het WTC Expo Leeuwarden de tweede editie van de klassiekerbeurs CLASSICSNL georganiseerd. Na een succesvolle debuuteditie vorig jaar zijn de voorbereidingen voor de tweede productie in volle gang en nu al is zeker dat de beurs in 2016 groter van opzet zal zijn. Dit betekent dat de bezoekers een nog groter en gevarieerder aanbod mogen begroeten ten opzichte van de eerste editie.

De grote belangstelling en de positieve en constructieve reacties na de eerste editie hebben ertoe geleid dat CLASSICSNL in 2016 groter wordt. Waar dé beurs voor klassieke automobielen vorig jaar al een imposant beursoppervlak van 12.000 m2 bestreek, zal dit jaar 18.000 m2 ter beschikking worden gesteld aan de deelnemers.

15-ClassicsNL-ZON-011-1024x683[1]

Hoogwaardige opzet
In het WTC Expo worden de hallen gevuld met hoogwaardig commercieel aanbod, klassiekers voor expositiedoeleinden en daarnaast vele branchegerichte activiteiten. Wat goed is, veranderen we niet aldus beursmanager Pieter Fokkema. “De specifieke, hoogwaardige stijl van CLASSICSNL zal voor tweede editie op dezelfde wijze worden doorgezet als die van de eerste editie. Want CLASSICSNL richt zich andermaal op een gevarieerd aanbod van klassiekers, die zich in een staat bevinden van goed tot concoursstaat.”

100 jaar BMW
Het hoofdthema van CLASSICSNL 2016 staat in het teken van het eeuwfeest van BMW. In samenwerking met de BMW Klassieke Autoclub zal een bijzondere invulling worden gegeven aan het 100-jarig bestaan en zullen 15 iconen uit de indrukwekkende modelhistorie van het Beierse merk het centrale themaplein opluisteren. De BMW 507- het legendarische ontwerp van Graf Koertz- en de BMW 326 vormen slechts een greep van de eye-catchers uit München, die hun opwachting in Leeuwarden zullen maken.

Ruim 50% van de beschikbare expositieruimte reeds ingevuld
Een keur aan deelnemers heeft zich inmiddels ingeschreven en tal van andere exposanten hebben inmiddels concrete toezeggingen gedaan voor hun presentie op de tweede editie van CLASSICSNL. De  beurs krijgt vorm en meer dan de helft van de beschikbare expositieruimte is reeds ingevuld. En we weten nu al dat een bezoek aan de beurs ook dit jaar een must is voor iedere liefhebber.
Noteer de periode van 28 tot en met 30 oktober 2016 dan ook alvast in uw agenda. Bedrijven die graag deel willen nemen worden verzocht op korte termijn contact op te nemen met de organisatie voor de mogelijkheden of om zich direct aan te melden via de website. Waarom u de beurs niet mag missen kunt u ook  ervaren door nog even achterom te kijken en de video- en foto impressie van 2015 op de website van CLASSICSNL te bezoeken.

15-ClassicNL-VRI-1882-1024x683[1]