START Autosportmagazine

Wij kunnen meer…….

Uitgeverij Media-Totaal B.V. kan u van A tot Z helpen.

Uitgeverij Media-Totaal B.V. maakt al vele jaren kranten, flyers en magazines, zowel in opdracht als op eigen initiatief. Onze medewerkers helpen graag bij het omvangrijke proces dat bij het uitgeven en het maken hiervan komt kijken. Denk hierbij aan de vorm, papierkeuze, tekst, fotografie, vormgeving, druk en eventueel verzending.

U heeft een goede tekst met een boodschap nodig. Dit kan een artikel zijn, advertentietekst, persbericht of overtuigende tekst voor uw brochure. In opdracht van Media-Totaal B.V. werken verschillende tekstspecialisten en journalisten. Deze schrijven onder meer voor diverse magazines en het samenstellen van persberichten is hun dagelijks werk. Zij spelen graag met woorden om zo de juiste toon, stijl en boodschap neer te zetten. Een duidelijk en helder verhaal.

In onze ontwerpstudio maken vormgevers graag visueel wat u in uw hoofd heeft. Wij geven daarmee uw ideeën een concreet gezicht. Wilt u een nieuwe huisstijl of logo? Een prikkelende advertentie of juist een levendige brochure of een complete marketing actie tot uitvoering brengen? Daag ons team gerust eens uit!

U kunt uiteraard voor uw reguliere drukwerk naar een drukker bij u in de buurt gaan of naar uw drukker waar u al jaren zaken mee doet. Door de vele mogelijkheden op het gebied van drukwerk en afwerking is drukwerkinkoop echter een vak apart en heeft elke drukkerij zijn eigen specialismen. Bij Uitgeverij Media-Totaal B.V. kunt u terecht voor budgetdrukwerk en kwaliteitsdrukwerk op al dan niet FSC-gecertificeerd papier. Wij werken samen met drukkerijen in binnen- en buitenland. Daarbij maken wij geen gebruik van tussenpersonen of agenten, maar staan wij in direct contact met de drukkerijen. Hierdoor hebben wij voor elke opdracht het mooiste papier, de juiste drukker en de voordeligste prijs.

Fotografie is een van de diensten die wij ook kunnen verlenen. Denk hierbij aan het vastleggen van uw producten, evenementen, team of locatie. Omdat een afbeelding meer kan zeggen dan woorden, is het voor ons vanzelfsprekend om de tijd te nemen en zo de perfecte afbeelding te kunnen maken.

Heeft u, of uw bedrijf, nog geen website of is deze website toe aan vernieuwing? Dan kunnen wij een geheel nieuw ontwerp maken en de website naar uw wensen indelen. Tevens kunnen wij u van dienst zijn wanneer u een ontwerp voor banner, flyer, poster of andere mediaproductie nodig heeft.

Media-Totaal B.V. beschikt over een groot relatie netwerk. Zo hebben wij de organisatie gedaan van standhouders tijdens Italia á Zandvoort en Historic Grand Prix op Circuit Park Zandvoort. Tevens organiseerde Uitgeverij Media-Totaal B.V. de 100% autosportarea tijdens 100% tuning in Ahoy te Rotterdam en Racing-Expo te Leeuwarden.
10258419_782235171837434_554194917598624281_o

Mocht u ook gebruik wensen te maken van onze diensten neem dan gerust contact met ons op.
Ik kom u graag vrijblijvend bezoeken om de diverse mogelijkheden met u te bespreken.

Henk Tang – eigenaar
Uitgeverij Media-Totaal B.V.
Moeckenkamp 9
6994 AX De Steeg
henk@start84.nl
06-34139013
026-8445330