American Sunday vindt in 2017 plaats op pinkstermaandag 5 juni op het TT Circuit Assen. Naast de American Sunday organiseren we nog de All American Cars in Drachten en de All American Day in het Autotron Rosmalen. De American events die we in 2017 organiseren in Assen, Rosmalen en Drachten zijn “Cars Only”.

 

 
Dragraces powered by General Cars & Parts
Op TT Circuit Assen zullen de muscle cars de strijd aangaan op een baan van 1/8 mile, 201 meter. Het wordt een strijd tussen pk’s, koppel, banden, reactie en vooral adrenaline. Voor een volle tribune strijden dikke muscle cars, dragsters en motoren voor de eer. Wie wordt American Sunday DragChamp 2017?

Circuitshows and Powerdemo’s
De diverse spectaculaire oorverdovende acts gaan het publiek doen verbazen. Verschillende muscle cars laten tijdens deze demo’s zien wat je allemaal kunt met een lading pk’s onder de motorkap, waaronder enkele spectaculaire dragracers. Indian Pete’s Kenworth truck en de Jetcar Mach II zijn enkele van de publiekstrekkers die je er kunt verwachten.

Best of Show Contest
Ook in 2017 kun je getuige zijn van de strijd om de mooiste getunede auto tijdens de Best of Show Contest. Er zijn prijzen te winnen in verschillende categorieën en de eretitel “Best of Show”.

Bedrijvenstraat
Ook dit jaar zal je diverse performance-, tuning- en stylingspecialisten bij elkaar verzameld zien. De bedrijvenstraat is daarom ‘the place to be’ voor de laatste trends, interessante aanbiedingen en zeker ook voor waardevol advies van de specialisten.

Praktische informatie
Voor bezitters van Amerikaanse auto’s en trucks zijn er speciale toegangsprijzen. Met je eigen American ride heeft men gratis toegang voor de auto en ook voor de bestuurder. Dit kan via internet worden aangevraagd, voor de eerste 1.000 aanvragers, daarna is er een speciale kortingsregeling.

Het evenement start om 09.00 uur en eindigt om 18.00. Tickets voor het evenement kosten €20,- aan de deur, €18,- in de voorverkoop tijdens de week voor het evenement en €16,- in de voorverkoop, tot 1 week voor het evenement. Kinderen tot en met 5 jaar hebben gratis toegang; kinderen van 6 tot en met 14 jaar krijgen voor €5,- toegang tot het evenement. Parkeren kost €6,-.

Meer informatie kan verkregen worden op de site: www.americansunday.nl of contact opnemen door te mailen naar info@402automotive.com of bellen naar 088-0402402.