Op zondag 19 Mei wordt de derde clubrace verreden van de ACNN op het TT circuit van Assen. Na een uitstap naar Circuit Zandvoort keert het ACNN circus terug naar het hoge noorden. Op het circuit Zandvoort was er een opvallend optreden van de “ex-rookies” uit de BMW continent cup. Het waren vader en zoon Richard en Markus Tervelde die op het podium plaats mochten nemen en bewezen dat ze thuis horen in de top van de BMW Continent cup.

 

En zij waren niet de enige “ex-rookie rijders” die excelleerde op het mooie circuit in de duinen van Zandvoort. Arnold Bakker leverde ook het bewijs dat hij aanklopt bij de top van deze altijd spectaculaire cup van de ACNN. Ook Arnold mocht plaats nemen op het podium en is vol zelfvertrouwen om dit nog een aantal keren te herhalen.

 

 

Naast de BMW Continent cup komen de Zilhouette, PTC, DTC, Peugeot206GTI cups van de ACNN op 19 Mei aan de start. Als gastklasse komen de Porsches van de PCR in actie. In drie ongetwijfeld spectaculaire sprintraces kunnen de toeschouwers genieten van dit Porsche geweld.

 

 

De toegang en het parkeren voor dit evenement is gratis. De trainingen beginnen om 09.00 uur en de eerste race gaat van start om 11.20 uur.
Voor meer informatie http://www.acnn.nl