De afgelopen jaren heb je één of meerdere evenementen bezocht op het Eurocircuit in Valkenswaard. Daarom willen wij je graag attenderen op het volgende: Op zondag 30 oktober vindt de 13e editie van de RTL GP Dakar Pre-proloog plaats op het Eurocircuit en jij kunt dit evenement met korting bezoeken!

Tot aanstaande zondag 16 oktober bestel je de standaard toegangstickets voor de RTL GP Dakar Pre-proloog met fikse korting! Je betaalt slechts €15,00 voor een ticket in plaats van €25,00 aan de dagkassa! Ook de kindertickets zijn verkrijgbaar met een mooie korting. Zo betaal je in plaats van €10,00 op dit moment maar €7,50.

111

Bestel uw toegangstickets via www.preproloog.nl/tickets

Overige toegangstickets

Natuurlijk zijn er voor de RTL GP Dakar Pre-proloog ook uitgebreide tickets te koop. Lees onderstaand wat de tickets inhouden:

Familie Ticket > Met de hele familie naar het Eurocircuit voor slechts €40!
Na het succes van vorig jaar bieden wij dit jaar weer het familieticket aan. De RTL GP Dakar Pre-proloog is een feest is voor jong en oud. Dit ticket kost in de voorverkoop nu slechts € 40,- en is bestemd voor 2 volwassen + kinderen tot 12 jaar. Alleen online; bestel direct >

Overdekte Tribuneplaats
Naast de normale toegang tot het RTL GP Dakar Pre-proloog terrein heb je met een tribuneticket ook recht op een plaats op één van de overdekte tribunes op het terrein.
Alleen online; bestel direct >

Fan Bivak
Het Fan Bivak is er speciaal voor de Dakar fan die net iets meer wil. Beleef de RTL GP Dakar Pre-proloog op een unieke plek dicht bij de baan. Daarnaast wordt er in het speciale Fan Bivak goed gezorgd voor de inwendige mens. Ook staan er schermen waarop alle actie op de baan goed te volgen is. Klik hier om meer te lezen over het gewilde VIP arrangement.
Alleen online; bestel direct >

VIP arrangement
Wie op volledig verzorgde wijze wil komen genieten tijdens de RTL GP Dakar Pre-proloog doet er goed aan om het evenement als VIP te bezoeken. Klik hier om meer te lezen over het gewilde VIP arrangement.
Alleen online; bestel direct >

De 13e editie van de RTL GP Dakar Pre-proloog wordt andermaal een editie die je niet mag en wilt missen. Kijk voor meer informatie over het evenement op www.preproloog.nl.

Tot ziens op zondag 30 oktober 2016 op het Eurocircuit Valkenswaard!

11