Het kan niemand ontgaan zijn STWC.eu heeft met de Paasraces in Zandvoort hun eerste race gereden. De rijders zijn enthousiast en komen allen met Pinksteren weer rijden!

Natuurlijk willen zij graag met meer deelnemers strijden om de bekers. De verwachting is dat het veld zo wie zo al groeit maar hoe mee race vrienden hoe beter!
Kom dus ook op dit A-evenement rijden waarbij de gezelligheid van racen op clubniveau en aantrekkelijk inschrijfgeld behouden blijven. Voor 900 euro bieden we een vrije training en kwalificatie op zaterdag en twee races van elk 50 minuten op zondag. Deel je je auto met iemand, dan halveer je de kosten.

 

 

Waar staat STWC.eu ook al weer voor?
STWC.eu biedt de maximale uitdaging aan coureurs en monteurs, want je mag feitelijk elke toerwagen of silhouet in de strijd werpen. Zolang de veiligheid gewaarborgd blijft, kent het reglement geen technische beperkingen. De auto’s worden op basis van cilinderinhoud in één van de vier klassen ingedeeld, met een verrekeningsfactor voor auto’s met drukvulling.

Met de Pinksterraces op Circuit Zandvoort geeft STWC.eu een vervolg aan een serie die dit jaar vier A-evenementen omvat. Competitie van de eerste tot de laatste meter staat voorop, maar net zo belangrijk is een sportieve, vriendschappelijke sfeer. Wil je samen met ons en vele andere teams de toon bepalen in dit nieuwe kampioenschap? Schrijf je zo snel mogelijk in! Alle informatie vind je op www.stwc.eu. Contacteer ons gerust als je meer wilt weten.

Dirk Dekker (06 21811006)
info@STWC.eu