AutoMaxx Streetpower zal ook in 2020 het seizoen weer openen! En wel op zondag 15 maart! Daarmee is AutoMaxx Streetpower het eerste automotive event op het dan vernieuwde F1 Circuit van Zandvoort! Natuurlijk weer met een bomvol programma met de eerste ronde van Dutch Time Attack, 1/4 Mile Dragraces op de 402 meter, Carlimbo, Rev battles, Best of Show Battle op de paddock na de tunnel en nog veel meer. Je kunt dan weer de mooiste en dikste tuning performance cars verwachten. Van een Honda Civic met 1.000 PK tot een BMW M4 met 600PK. En van een Japanse supercar als de Nissan GT-R tot de allersnelste VW Golf van Nederland.

 

 

Streetlegal Dragraces
Op het Circuitpark Zandvoort zullen meer dan 100 van de allersnelste straatauto’s de strijd aangaan op de 1/4 mile afstand (402 meter). Deze vorm van legale straatraces zijn al jaren een van de grootste trekpleisters van de AutoMaxx events. Het wordt een strijd tussen dikke Japanse pk-kanonnen en Duitse krachtpatsers, aangevuld met American Muscle cars.

 

 

Dutch Time Attack Promotiedag Dutch Time Attack.
Tijdens de Dutch Time Attack wordt er in verschillende klassen gestreden om de winst. Van beginners tot bekende coureurs en van VW Golf tot Nissan Skyline: allemaal komen ze je voorbijgeflitst in een poging de snelste rondetijd te zetten! Zorg dat je een goed plekje op de hoofdtribune hebt, zodat je niks mist!

Dit event is het eerste autofestival dat plaats vindt op het nieuw verbouwde F1 Circuit van Zandvoort en we willen iedereen in staat stellen om op dit event te vrij rijden. Dutch Time Attack zal zich op deze dag promoten en u kunt voor allerlei vragen terecht bij ons team.

 

 

Best of Show Battle
Ook in 2020 kun je getuige zijn van de strijd om de mooiste getunede auto tijdens de Best of Show Battle. Er zijn prijzen te winnen in verschillende categorieën en de eretitel “Best of Show”.

Club Paddock
Auto- en tuningclubs nemen een belangrijke plaats in tijdens AutoMaxx Streetpower. Een groot deel van de paddock wordt weer ingericht door meer dan 75 auto- en merkenclubs die ons land rijk is. Je kunt hier zo’n 1.000 clubauto’s vinden die een breed beeld van de Nederlandse scene weergeven.

 

 

Praktische informatie
Openingstijden: van 09.00 uur tot 18.00 uur. Entreetickets kosten €20,- aan de deur, €18,50 in de voorverkoop tijdens de laatste 2 weken voor het evenement en €16,50 in de voorverkoop, tot 2 weken voor het evenement. Tot 10 februari heb je de mogelijkheid om voor €14,- een Early Bird entreeticket te bestellen in de online voorverkoop!

Kinderen van 6 tot en met 12 jaar betalen € 5,- in de voorverkoop en ter plaatse € 10,-, kinderen t/m 5 jaar hebben gratis toegang.

TICKETS MET KORTING!

Meer informatie kan verkregen worden op de site: www.automaxxstreetpower.nl