Het seizoen 2022 zit er net op en we gaan alweer beginnen met een nieuwe race in onze serie, de 330 minuten race op 28 januari 2023.  Waarschijnlijk gaat dit iets meer denkwerk vergen van de teammanagers om aan de juiste wissels en stints te komen. Echt teamwork dus.

Het tijdschema tref je hierbij aan.   Op vrijdagavond de 27e alvast de mogelijkheid om in te schrijven en te keuren, in de pitboxen dit keer. Vanaf  ongeveer 18.00 uur.  Ook de teammanagers briefing is op de vrijdagavond.

De inschrijflink is vanaf heden geopend:

https://www.dnrtshop.nl/inschrijven/endurance/28-01-2023-330m-endurance/

Het inschrijfgeld bedraagt € 900.–.  Bij de eerste inschrijving van het seizoen worden de registratiekosten in rekening gebracht.

Het 2023 reglement is nog niet gereed, maar hierbij alvast een bulletin betrekking hebbend op artikel 9.  Er wordt in 2023 geen dispensatie meer gegeven voor het rijden op andere banden dan de Interstate  DNRT band. Bestellen via: www.tracktires.nl

Ook is het noodzakelijk om op 28 januari je nieuwe 2023 licentie te hebben. De KNAF heeft op 27 januari nog de mogelijkheid deze te verlengen op het Circuit van Zandvoort.

Van deze gelegenheid maken wij gebruik jullie alvast prettige feestdagen namens de DNRT te wensen en een goed begin van 2023.

Wij hebben zin in deze nieuwe uitdaging!

Tot dan. Stichting DNRT – www.dnrt.nl 

Wil jij ons magazine ook lezen? Meld je dan aan via “bestellen” op onze website: www.start84.nl