Precies twaalf maanden geleden werd op het Circuit Jules Tacheny de Mettet het officiële startschot gegeven van TCR Benelux. Met de aanwezigheid van vijf constructeurs – en de wereldpremière van de Opel Astra in de TCR Expo kreeg de Kick-off die door Kronos Events werd georganiseerd, een absolute meerwaarde en niet op zijn minst een geweldige uitstraling in de nationale en internationale media.

De finale van TCR Benelux die op 29 en 30 oktober op hetzelfde tracé wordt betwist, kan alvast rekenen op een gelijkaardige belangstelling!

55555

Zo profiteert STARD (Stohl Advanced Research and Development) op haar beurt van de zesde round van TCR Benelux om de nieuwe KIA Cee’d TCR in wereldpremière in België te laten onthullen door Manfred Stohl, ex-piloot in het WK Rally en voorzitter van Stohl Group GmbH, en Michael Sakowicz, CEO STARD.

De KIA Cee’d TCR STARD onderging ondertussen zo’n 3.000 testkilometers en het is de bedoeling dat de Koreaanse constructeur in 2017 aanwezig tekent met de KIA Cee’d TCR in één van de vele nationale TCR-competities.

Naast een boeiende finale met de strijd om de TCR Benelux-titel, belooft het weekend van 29 en 30 oktober een absolute topper te worden voor de fans van de toerwagenracerij!