Na de succesvolle Vredestein Super Car Sunday op het TT Circuit is het nu de beurt aan het Circuit Zandvoort. Zondag 30 september is het zover. Opnieuw een dag met de meest bijzondere supercars, performance cars en hypercars. Je kunt weer honderden exclusieve auto’s op de paddocks en op het circuit verwachten. Met de dragraces, de hotlaps, een rev battle en nog veel meer.

 

 

Super Car Sunday is een inititief van 402 Automotive in samenwerking met Sjoerd van Stokkum van Cars & Business en Trevor Hale van Vijverberg Trofee en zal dit jaar op 30 september worden georganiseerd.

Nieuw: Autogespot Cars & Coffee
Inmiddels wordt de organisatie overspoeld met aanvragen voor de paddocks. Naast de selecte groep van de eerder genoemde Supercars wordt er ook een Performance paddock gereserveerd voor eigenaren van allerlei PK-kanonnen, zoals Nissan GTR, Corvette Z06 of de BMW M5. Die gaat dit jaar door onder de noemer Autogespot Cars & Coffee. Deze internationale community van en voor eigenaren van exotische supercars neemt tijdens Super Car Sunday het Heineken Paddock op Circuit Zandvoort over. Deze succesvolle formule van Autogespot past uitstekend in het dagprogramma. Als de opkomst voor Cars & Coffee hetzelfde is als voorgaande edities, belooft het weer een unieke happening te worden voor de ware liefhebbers. En vanzelfsprekend is gratis koffie wederom gegarandeerd!

Verder gaat de meeste aandacht natuurlijk uit naar de merken als Koenigsegg, McLaren, Lamborghini, Ferrari en Porsche. Je kunt een groot aantal supercars verwachten. Welke auto’s te verwachten zijn wordt in de weken voor het evenement bekend gemaakt op de website en de social media pagina’s

Hotlap Sessions
De meeste Supercars die te bewonderen zijn op de speciale showpaddock komen ook in actie op het circuit. Geniet van de brullende motoren tijdens de speciale Hotlap sessies!

Super Car Dragraces
Tijdens de Supecar Dragraces zullen verschillende supercars uit o.a. Nederland, België en Duitsland aan de start verschijnen om de strijd met elkaar aan te gaan.

Tickets voor het evenement (inclusief Paddock Porsche) kosten €25,- aan de deur, €20,- in de voorverkoop. Kinderen tot en met 5 jaar hebben gratis toegang; kinderen van 6 tot en met 14 jaar krijgen voor €10,- toegang tot het evenement. Parkeren kost €10,-.

Eigenaren van Supercars en/of Performance cars kunnen zich via de website aanmelden voor een paddockplaats en krijgen dan informatie over de verschillende mogelijkheden voor deelname
Meer informatie via: info@402automotive.com of 088-0402402. Meer informatie over het evenement is te vinden via http://www.supercarsunday.nl/