De laatste IKDB News Flash is alweer een tijdje geleden dus even tijd om jullie op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen.

Voorbereidingen GT4 seizoen 2019
Het belangrijkste waar we nu mee bezig zijn is om het budget helemaal rond te krijgen voor het komende seizoen. Uiterlijk 31 januari willen we groen licht geven aan het team en de organisatie. We zijn dus nog volop in gesprekken met (potentiele) partners. Mocht je liefhebbers weten die ook willen participeren dan horen wij dat uiteraard graag want alle hulp is meer dan welkom.

Onze ambitie is om structureel in de top 8 mee te rijden in dit competitieve veld en daarvoor zijn voldoende testkilometers nodig.

Klik hier voor ons digitale plan: www.ikdb.nl/partnerships

Programma clinics
De aanvragen voor de clinics komen aan alle kanten binnen dus hadden we het idee om meer met een jaarplanning te gaan werken om zo voor iedereen meer overzicht te hebben wanneer en waar er mogelijkheden zijn.
Tevens gaat IKDB dit jaar een exclusieve clinic organiseren met de Rotax Max wedstrijdkarts waar we plek hebben voor 6 personen. En uiteraard volgt ook snel de datum voor de IKDB Kart Cup.

Kart Clinics
Tot aan de zomervakantie hebben we de volgende data gepland waarop vrij ingeschreven kan worden. De clinics starten om 19:00 uur

Donderdag 21 februari 
Woensdag 20 maart 
Donderdag 24 april
Donderdag 23 mei
Donderdag 20 juni

Laat dus even weten als je met wat vrienden, personeel of relaties wil deelnemen aan een Kart Clinic. Klik hier voor de nieuwe documentatie.

Daarnaast is het uiteraard mogelijk om een clinic te verzorgen op een eigen datum met een eigen groep.

BMW Race Clinics
Ook een keertje zelf racen op het circuit? Hier de beschikbare data. Ze lopen snel vol dus ben er op tijd bij. Geef je 3 voorkeuren aan en eind januari/begin februari gaan we een verdeling maken.


 

Dag Datum Circuit
Vrijdag 15 maart Zandvoort
Zondag 24 maart Zolder  
Vrijdag 5 april   Bilster Berg*
Zondag 21 april Spa
Donderdag 16 mei  Spa
Zondag 7 juli      Zolder  
Donderdag 1 augustus Zandvoort
Zondag 4 augustus Zolder  
Woensdag 14 augustus Zolder
Vrijdag 23 augustus Bilster Berg*
Vrijdag 13 september Zandvoort
Woensdag 9 oktober Zolder