Op de laatste 189 kilometer van de Baja Aragon noteren Erik van Loon en Sébastien Delaunay de vierde tijd. Daarmee revancheren zij zich voor de pech van gisteren. De Toyota Hilux T1+ loopt vandaag erg goed en daarmee is Van Loon blij.

“Het ging echt top!” vertelt Erik van Loon. “De auto lijkt niks geleden te hebben van het water gisteren, dus dat is heel mooi. We hebben de vering nog wat aangepast en nu voelt de auto echt goed. Ik heb nu al veel meer vertrouwen. Met de vierde tijd ben ik ook tevreden. Het is hier heel erg heet, veel stof, dus het is echt niet makkelijk. Sébastien heeft het weer goed gedaan en ook de Toyota is top. Op naar de volgende.”

De volgende Cross Country rally is de Rallye du Maroc in oktober. “Daar staan veel sterke deelnemers aan de start die zich voorbereiden op de Dakar. Ik heb er zin in om de auto daar nog beter te leren kennen.”

Anja van Loon superblij met finish
De laatste proef vindt Anja van Loon mooi. “We hebben niks geks meegemaakt, het ging super. De Can-Am loopt goed, samen met Lisette gaat het goed, dus ik ben heel tevreden. Het was mijn derde rally met de buggy en ik ben drie keer gefinisht, dus ik lig op schema voor Dakar.”

Wil jij ons magazine ook lezen? Meld je dan aan via “bestellen” op onze website: www.start84.nl