Ik ben bijzonder blij om te mogen aankondigen dat ik het komende raceseizoen zal rijden voor Kelly-Moss Racing in de Porsche Carrera Cup Noord-Amerika. Het is een enorme eer om in de auto van het Children’s Hospital of Alabama and Medical Properties Trust te mogen rijden. Deze organisatie richt zich op het bestrijden van kanker bij kinderen en het is heel bijzonder om hen te mogen vertegenwoordigen.

 

Met mijn ervaring in de Porsche Carrera Cup Duitsland en mijn verhuizing naar de Verenigde Staten in augustus vorig jaar – ik studeer er Business Administration in Miami – is dit de perfecte manier om mijn raceloopbaan voort te zetten. Na een succesvolle test met het team op de Sebring International Raceway was ik ervan overtuigd dat Kelly-Moss het juiste team is om het volgende hoofdstuk in mijn carrière mee te beginnen.

Racing for Children’s
Het doel van dit initiatief is om de aandacht te richten op de absolute noodzaak van onderzoek naar genezing van de vele ziektes waar kinderen tegen moeten vechten. 2021 is het vijfde jaar van deze inspirerende samenwerking tussen Kelly-Moss, Children’s of Alabama en Medical Properties Trust.

Met mijn ervaring in de Porsche Carrera Cup en de succesvolle geschiedenis van Kelly-Moss racing in deze raceklasse heb ik er alle vertrouwen in dat we samen mooie dingen kunnen bereiken. Ondertussen ben ik al gewend aan het leven in Amerika en ik moet zeggen, ik heb het enorm naar mijn zin. Ons eerste raceweekend zal zijn op de Sebring International Raceway, in het weekend van 17 maart.

 

De volledige kalender van de Carrera Cup North America ziet er als volgt uit:

17-20 maart               Sebring International Raceway
20-23 mei                   Canadian Tire Motorsport Park
24-27 juni                   Watkins Glen International
8-11 juli                      Toronto Indy
6-9 augustus             Road America
20-22 augustus         Virginia International Raceway
10-11 september       Indianapolis Motor Speedway
6-9 oktober                Michelin Raceway Road Atlanta

Ik word in mijn raceactiviteiten ondersteund door: Next Level Development, Van Berlo Bedrijfsvloeren, Royal Queen Seeds, Medical properties Trust, Children’s of Alabama, Feel Flex en Maessen Bedrijven.

Kay van Berlo