Beste 2 Takt rijders. Hierbij presenteert Chrono Karting de “vernieuwde” uitdagende kalender voor het officieel Nederlands kampioenschap 2T Karting 2020. Blij & enthousiast dat ze in augustus het kampioenschap weer mogen hervatten:  8 races in 4 race weekenden!!!

Chrono Karting sponsort de laatste race op Berghem (Zondag 29 November) Chrono Karting wil de rijders tegemoet komen en een hart onder de riem (kart) steken tijdens een rommelig & onzeker race seizoen. De corona tijd heeft ons allen geraakt, veel financiële schade aangericht bij bedrijven, handelaren en ook de gezondheid van mensen. Voor diegene die het hele seizoen hebben betaald (7 wedstrijden) krijgen de 8ste race gratis. Dus naast de betalingskorting van 1x alles betalen nog eens extra € 200,00 tegemoetkoming.

Diegene die voor het hele seizoen inschrijven, maar per wedstrijd betalen. Betalen voor 7 wedstrijden ipv 8. Dus ook zij kennen hun voordeel van Eur 200,00

26/27 September op Circuit Erftlandring Kerpen Deze race staat onder voorbehoud. Dat wil zeggen. De datum is geboekt en vastgelegd op het circuit. Maar Kerpen wacht nog op goedkeuring van de overheid. We verwacht dat hier de komende maand ook de versoepeling komt.

Wij houden u op de hoogte.

Wedstrijdinformatie:<https://www.chrono.nl/wedstrijd-info-nederlands-kampioenschap-2t-karting/>
De wedstrijdinformatie voor de 1e race op circuit de Landsard staat al online.

Inschrijven:<https://www.rotax-ems.com/NED>
Inschrijving voor deelname: Was u al ingeschreven, dan hoeft u geen actie te ondernemen. Wij zullen de inschrijving omzetten naar deze “nieuwe” kalender. Bent u nog niet ingeschreven, aarzel dan niet. Schrijf snel in want we kunnen geen series rijden. vol = vol Wilt u zich afmelden, stuur dan even een email dan zal ik u inschrijving annuleren.

Beste 4 Takt rijders,
De laatste 2 data zijn aangepast aangezien Chrono Karting met het Nederlands Kampioenschap 2T Karting en andere internationale events in conflict kwamen. Een hele puzzel om dit passend te krijgen gezien alle organisatoren in Europa binnen augustus en december hun seizoen moeten plannen. Tis niet anders, we moeten er mee dealen. Chrono Karting kan het niet voor iedereen goed doen. Maar het ze ons gelukt. Iedereen kan weer RACEN!! 

 

De eerste informatie over de wedstrijd op Strijen staat al online. Dus houdt de site goed in de gaten en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen. Chrono Karting informeert u ook altijd via de email over de wetenswaardigheden. Even eens als via de social media kanalen.

Wedstrijdinformatie:<https://www.chrono.nl/wedstrijd-info-nederlands-kampioenschap-4-takt-karting/>

Inschrijving voor deelname:
Was u al ingeschreven, dan hoeft u geen actie te ondernemen. Chrono Karting zal de inschrijving omzetten naar de nieuwe kalender. Bent u nog niet ingeschreven, aarzel dan niet. Een kleine 100 rijders staan al op de deelnemerslijst. Wilt u zich afmelden, stuur dan even een email dan gaan ze uw inschrijving annuleren.

Inschrijven:<https://www.rotax-ems.com/NED1>

Belangrijk!!
Graag wil Chrono Karting u met klem vragen om u in te schrijven als u graag wilt deelnemen in Strijen. Dit is van groot belang mbt het programma. De baan kent maar een deelname van 24 rijders per heat. Wat kan betekenen dat ze series moeten gaan rijden of niet. Maar het kan ook betekenen dat u op de wachtlijst komt. Gaat u niet rijden terwijl u staat ingeschreven, dan horen wij dit natuurlijk ook graag!!!

Kijk voor meer informatie op: www.chrono.nl