Na de introductie van de Bag in box eerder dit jaar breidt Eurol de productlijn uit met 12 nieuwe productvarianten. De uitbreiding naar in totaal 31 varianten komt door de toenemende vraag uit de markt.

Bart Boerboom, Salesmanager Nederland bij Eurol: “We zien dat de verkoop van de Bag in box direct na de introductie in mei dit jaar een enorme vlucht heeft genomen. We kiezen er daarom voor om het Bag in box assortiment uit te breiden met diverse motoroliën, transmissieoliën en remvloeistof.”

Gebruiksgemak
De Bag in box bestaat uit een kunststof zak met een tapkraan, verpakt in een stevige recyclebare kartonnen verpakking. Deze massieve verpakking beschikt over handgrepen waardoor de doos gemakkelijk te tillen is. Door de luchtdichte verpakking komt de vloeistof als een constante stroom uit de Bag in box. De Bag in box past in de bestaande Eurol werkplaatsstelling van 12 x 20 liter.

Duurzaam
De Eurol Bag in box bevat 89% minder plastic in vergelijking met een kunststof can. Bovendien neemt het volume aan afval af met meer dan 90%. Na gebruik kan de doos bij het oud papier worden gezet en de plastic zak bij het restafval. Het karton van de Bag in box is 100% recyclebaar. De Bag in box is duurzaam, functioneel en zorgt ten slotte voor een professionele en nette uitstraling in de werkplaats.

Over Eurol
Eurol is de grootste Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen en technische vloeistoffen en is actief in meer dan 80 landen. Als totaalleverancier heeft Eurol een full-service benadering met een compleet productportfolio smeermiddelen, additieven, reinigings- en onderhoudsproducten en technische vloeistoffen. Eurol bedient daarmee uiteenlopende segmenten zoals de automotive, transport, tweewieler- en motorfietsmarkt, agri, grondverzet, industrie en scheepvaart. Eurol producten dragen de goedkeuringen van vooraanstaande motorvoertuigfabrikanten. Het gebruik van Eurol producten in de motor- en autosport, waaronder de Dakar Rally, is het ultieme bewijs voor de premium kwaliteit. In deze zware tak van sport zijn ook de speciaal smeermiddelen Eurol Specialty Lubricants met SYNGIS Technology ontstaan. Deze technologie zorgt dat smerende en beschermende eigenschappen elkaar maximaal versterken onder extreme omstandigheden, met kostenbesparing en meer efficiency als gevolg. Alle Eurol producten worden geproduceerd met de ‘Quality is in our nature’ belofte als uitgangspunt. Eurol medewerkers zetten zich met passie in om voertuigen en machines de perfecte smering te geven onder alle omstandigheden.