De 7e editie van de beurs Racing EXPO Leeuwarden 2017 is alweer een tijdje achter de rug. WRO-Promotions en WTC Expo kunnen terugkijken op twee fantastische dagen vol van Auto- en Motorsport, Design en Tuning. De beursvloer was net als in 2016 ruim van tevoren al weer volgeboekt en ook de deelname van de standhouders en de deelnemers aan de Show- en Shine was weer zeer goed te noemen.

Deze 7e editie waren er ruim 16.000 bezoekers, die hebben genoten van al het moois van de auto- en motorsport en de tuningscene.

Een aantal hoogtepunten van deze editie:
De vele standhouders, de diversiteit van de getoonde voertuigen, het prijzenfestival van Tim & Tom Coronel, de presentatie van diverse nieuwe auto’s, zowel in de auto- en motorsport als in de show- en shine wereld. De demonstraties in de Eurol Live Action Arena, met o.a. een stuntmotor, demo’s van de dragrace en de diverse takken van de auto- en motorsport. Ook de bijzonder hoge kwaliteit van de deelnemende auto’s van de show- en shine wedstrijd: “Leeuwardens Mooiste”. En natuurlijk de DB-Drag wedstrijd.

Kortom een weekend waar de start van het auto- en motorsport seizoen en de tuningscene 2017 al vast begon. De berichten van de standhouders waren ook zeer positief en ook zij hebben een goede beurs gehad. Mede dankzij deze standhouders en onze media partner “Start Autosportmagazine” was Racing EXPO Leeuwarden 2017 wederom een groot succes.

We zijn inmiddels in overleg over de data voor 2018, we hopen jullie hierover binnenkort informatie te kunnen verschaffen.

Ook nog een woord van dank gaat uit naar alle medewerkers die het wederom mogelijk hebben gemaakt dat we van de Racing Expo 2017 een succes konden maken. En uiteraard de deelnemers in de Eurol Live Action Arena niet te vergeten, zij hebben het publiek getoond hoe groot de diversiteit in auto- en motorsport in Nederland is.

Houdt onze internetpagina http://racing-expo.nl en Facebookpagina in de gaten.