Ze zijn nauwelijks bekomen van de spectaculaire races van de Spa Euro Serie op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps of de coureurs van de ACNN moeten aan de bak op Racepark Meppen. Racepark Meppen totaal niet vergelijkbaar met Spa-Francorchamps maar heeft zeker ook zijn charme. Het circuit ligt in Duitsland net over de grens.

Het korte bochtige circuit is een uitdaging voor coureur en materieel. De afstelling van de auto moet duidelijk anders zijn dan op de langere circuits en de coureur moet beschikken over een uitstekende conditie. Daar waar je op de meeste circuits min of meer je rustmomenten hebt kun je dat zeker niet zeggen op Racepark Meppen. Kortom het is een circuit dat heel veel vergt van coureur en materiaal.

Op Zondag 14 Juli brandt de strijd los en gezien de tussenstand bij de Continent cup en Zilhouette cup is het voor de koplopers een must om te scoren en zeker geen punten te laten liggen. In de PTC cup lijkt na het wegvallen van Noah Hermans, hij maakte de overstap naar de Continent cup, de strijd weer helemaal open. De tussenstand bij de Avengers wordt aangevoerd door Piet Hein Elderink die één punt voorsprong heeft op Ewald Klip.

Voor alle tussenstanden www.acnn.nl. De toegang en het parkeren is gratis.