Twee derde van de Porsche-rijders is gelukkig of zeer gelukkig met hun seksleven. Daarmee staan ze ver voorop in de “sexappeal-ranking” van automerken die de erotische gemeenschap JOYclub heeft samengesteld volgens een enquête onder 5.000 leden. Mannelijke en vrouwelijke Porsche-chauffeurs zijn niet alleen het meest seksueel tevreden, ze hebben ook de meeste seks in de auto. Ook eigenaars van Volvo en Mercedes komen aan hun trekken. Rijders van deze twee merken, die vroeger vooral stonden voor stevigheid en veiligheid, hebben meerdere keren per week seks, sommigen zelfs dagelijks. De eigenaars van Seat en Skoda zijn het meest ongelukkig met hun liefdesleven, hun behoeftes blijven vaak onvervuld.Pk-fans seksueel op poleposition, Skoda-eigenaars rijden achteraan
Fascinatie, prestatie, performance – in het liefdesspel op vier wielen beloven vooral de paardenkrachtmonsters vervulling. Volvo, Mercedes en vooral Porsche zijn de winnaars van de ranking. Maar liefst 65,5 % van de Porsche-rijders verklaarde dat ze seksueel wensloos gelukkig zijn. Hoewel de Mercedes-fans iets minder tevreden zijn (54,8 %), hebben ze kwantitatief de meeste seks. Volvo lijkt het goede midden te zijn en overtuigt door evenwichtige bestuurders met regelmatige seks en tegelijkertijd een laag frustratiepercentage. Erotisch gezien achteraan rijden Seat en Skoda. Slechts 41,7 % en 45 % van hun eigenaars is tevreden met hun seksleven, meer dan één op de vijf omschrijft zichzelf zelfs als seksueel depressief. Een interessant speciaal geval is de Tesla-gemeenschap: Hun leden hebben relatief zelden seks, maar ervaren hun seksleven desondanks als positief. Dit kan te wijten zijn aan het feit dat ze volgens de enquête meer dan gemiddeld masturberen. Ook in deze categorie lei dt weer een echte liefhebber- en plezierauto: 73,6 % van de Mini-bezitters slaat meerdere keren per week hand aan zichzelf – dat is de hoogste percentage onder de auto-eigenaars.

De kick op vier wielen prikkelt beide seksen
Ongeacht het merk is de auto een populaire plek voor tintelende avonturen. Uit het onderzoek blijkt geen verschil tussen de geslachten: Respectievelijk 85% van de zowel mannelijke als vrouwelijke geïnterviewden hebben hun auto`s al als liefdesnestje gebruikt. Daarbij is de achterbank de favoriet, op de voet gevolgd door het luchtige herdersuurtje op de motorkap en de voorstoelen. Het feit dat met name Mini-rijders de kofferbak het meest geschikt vinden voor seks is echter verbazingwekkend. Een idee voor de volgende marketingcampagne van het dit merk dat bij de BMW-group hoort?

Over JOYclub
JOYclub is een sekspositieve community voor mensen die lustvol willen leven. Meer dan 3 miljoen leden vinden bij ons gelijkgestemden, inspirerende inhoud en waardevolle informatie. In een omgeving met gecertificeerde databescherming bieden wij als sociaal netwerk mogelijkheden om de eigen seksuele identiteit tot uitdrukking te brengen. Onze missie is het seksuele zelfvertrouwen van onze leden te ondersteunen – met profielen voor vrouwen, mannen en transgenders, voor singles of koppels.

Bron: JuyClub/NewsAktuell