Op 29 en 30 juni a.s. heeft DNRT Nederland weer een “normaal” raceweekend op thuiscircuit Zandvoort. Hierbij het programma voor de zaterdag Auto’s A en de Auto’s B op zondag.

Het tijdschema tref je hierbij aan. De tijden van de briefing staan vermeld op het tijdschema.

Nog een verzoek van de TC om de oude stickers te verwijderen en de transponderhouder goed vast te maken, want sommige houders hangen een beetje te bungelen aan de rolkooi, hetgeen de signalen naar de tijdwaarneming niet ten goede komt.

Inschrijven en keuren kan op zaterdagavond vanaf 18.45 uur in het TC gebouw. Mocht je eerder op het circuit aanwezig zijn en de TC ers hebben gelegenheid dan kun je de auto alvast ter keuring aanbieden. Je krijgt dan een geel keuringsbriefje mee naar de inschrijving.

We gaan er vanuit dat het inmiddels bekend is dat er geen trailers en aanhangers op de Paddock geparkeerd mogen worden.

Foto: Thomas Bakker

Informatie over de stichting Dutch National Racing Team (DNRT) – ZomerAvondCompetitie Auto’s

De Stichting DNRT is er om het racen op amateurniveau mogelijk te maken. Doelstelling is dat de deelnemers aan de “ZAC” (ZomerAvondCompetitie) races het naar hun zin hebben en dat de kosten zo laag blijven als maar enigszins mogelijk is. De Stichting is van origine een raceteam dat op nationaal en internationaal niveau zijn sporen heeft verdiend. Ruim 22 jaar geleden werd de koers van de organisator ingeslagen, vooral om met een nieuw systeem autosport betaalbaar te maken. Inmiddels zijn er 17 klassen, ruim 800 actieve licentiehouders en worden ca 25 evenementen per jaar georganiseerd.

Kijk voor meer informatie op: www.dnrt.nl