De eerste race op de Hockenheimring bleek een valse start, maar we hebben er alle vertrouwen in dat we op 4 en 5 juni ons jubileumseizoen kunnen beginnen met een tweetal mooie uurswedstrijden op Zandvoort.

 

 

Daarna gaan ze naar België. Eerst staat op 25 en 26 juni de Spa Summer Classic op het programma. Drie weken later – op 16, 17 en 18 juli – racen ze op Circuit Zolder, waar het NKHTGT al sinds 2007 niet meer geweest is. De hoogste tijd voor een hernieuwde kennismaking! Ook in 2021 is er een Gamma Racing Day op het TT-Circuit Assen, een evenement waar het NK HTGT al jaren de publiekslieveling is. Dit jaar op 6, 7  en 8 augustus. Het 25-jarig jubileum vieren ze groots op het Circuit de Barcelona-Catalunya. Op 3 en 4 september rijden ze in het voorprogramma van de Hankook 24H Series. Uniek is de eerste avondrace uit de historie van het NKHTGT: op vrijdagavond de late zomerzon ondergaan tijdens een 50 minuten race. Op zaterdag rijden ze nog een 3o minuten race. Bij een jubileum hoort een cadeau en daarom is dit geweldige evenement gratis voor alle deelnemers met een NKHTGT package deal 2021! Ze sluiten het seizoen 2021 af in Frankrijk, op 8, 9 en 10 oktober zijn ze weer van de partij bij de Dijon Motors Cup op het circuit van Dijon-Prenois .

 

 

Het NK HTGT powered by Nolte Küchen heeft in 2021 maar liefst 31 vaste deelnemers. Met het versoepelen van de restricties verwachten we nog extra inschrijvingen, onder meer van onze vaste buitenlandse gasten. Op dit moment zijn er voor alle wedstrijden nog individuele inschrijvingen beschikbaar. Heb je een pre-’66 FIA conforme toerwagen, GT of GTP dan ben je van harte welkom om met ons mee te komen rijden!

 

 

Kijk voor alle informatie op www.nkhtgt.nl – https://www.nkhtgt.nl/race-met-ons/