Met dit bericht willen wij iedereen informeren over de stand van zaken met betrekking tot de NK HARC 82-90. Op de achtergrond wordt er door het bestuur hard gewerkt en gezocht naar (creatieve) oplossingen om in 2020 nog op de circuits in actie te kunnen komen. Dit is waar wij nu staan:

 

 

  • Alle evenementen kunnen tot 01/09/2020 geen doorgang vinden. Dat betekent dat ons NK HARC 82-90 kampioenschap in 2020 helaas geen doorgang kan vinden.
  • De wedstrijden op Assen en Nurburgring die worden georganiseerd door de Duitse organisatie zijn nog niet officieel afgezegd. Onze verwachting is dat dit wel zal gebeuren.
  • Vrij Rijden is geen evenement, maar wordt gezien als sport beoefening. Wij zijn volop bezig te onderzoeken of Vrij Rijden op 22/05 aanstaande met gepaste maatregelen wel kan doorgaan. Wij verwachten echter pas kort voor 22/05 eventueel groen licht te krijgen.
  • De Historische Grand Prix gaat vooralsnog – in afgeslankte vorm – door. Onbekend is of de buitenlandse klassen kunnen (mogen) deelnemen. Wij zijn bezig met het opstellen van een aangepast programma.
  • Op 22/11 staat de Zandvoort 250 endurance wedstrijd op het programma. Gezien het grote succes van de Zandvoort 250 editie in maart iets om naar uit te kijken. Maar wij kijken ook naar de mogelijkheid om op 22/11 voor alle raceklassen HTGT, GTTC en 82-90 een 1-daags race-event te organiseren en dan de Zandvoort 205 door te schuiven naar maart 2021.

 

 

Daarnaast zijn – hoe raar dat ook mag klinken – de voorbereidingen voor het seizoen 2021 alweer in volle gang. Door alle ontwikkelingen als gevolg van Corona zal ook 2021 er waarschijnlijk anders uitzien dan ‘normaal’.

Tot slot; raadpleeg voor het laatste nieuws de HARC website (https://www.harc.nl) en onze nieuwsbrieven. Nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Maak dan gebruik van de link en schrijf je in.