Tijdens het OPEN HUIS EQUIPMENT EVENT  (in Hengelo van 12, 13 en 14 april van 15:00 tot 21:00 uur) is bekend gemaakt dat Rocar-Tech B.V. in Hengelo zich voor 3 jaar heeft verbonden aan de jaarlijkse Twenterally. Dit autosport evenement wordt dit jaar gehouden op 15 en 16 oktober.

Jan Roozeboom van Rocartech: “we zijn al jaren actief als sponsor in de autosport en zien de Twenterally als een perfcete aansluiting op ons promotie beleid. Mede door de goede mogelijkheden om klanten/VIP’s uit te kunnen nodigen en de promotie van onze producten hebben wij gekozen voor de Twenterally.
 
Twenterally 2022
“Na bijna 25 jaar Conrad Electronics als naamgever hebben wij er alle vertrouwen in dat wij wederom voor een langere periode dit partnership aangaan met Rocartech uit Hengelo” aldus Voorzitter Wouter Koenderink, “We hebben hiermee wederom de mogelijkheid samen met onze andere partners er weer een groots 2 daags autosportevenement van te maken met als spektakelstuk de DHL-arena”

Over RocarTech:
Op 17 februari 2003 is Jan Roozeboom gestart met “Rocar-Tech Garage Equipment B.V.”
Het eerste importeurschap was BrainBee uit Italië met diagnoseapparatuur, tijdens die periode was er de opkomst van de runflat banden. Hier waren echter geen goede machines voor beschikbaar. Uit Italië werd het volgende importeurschap binnen gehaald met Mondolfo Ferro bandenmachines. Tevens werd er vanaf die periode ook een technische dienst met aftersales opgezet voor heel Nederland. Veel bandenbedrijven hadden op dat moment een aanspreekpunt nodig voor o.a. de grote truck de- en moteermachines, hierin vond Rocar-Tech in Mondolfo Ferro ook een goede partner.  Sinds 2008 zijn wij importeur van het Italiaanse merk Ravaglioli, een wereldwijde speler op het gebied van kwalitatief goed garage equipment. Rocar-Tech heeft met deze fabrikant een zeer hoogwaardig pakket aan equipment, waarmee uw werkplaats efficiënt en gebruiksvriendelijk ingericht kan worden.
Op dit moment is Rocar-Tech doorgegroeid naar een equipment bedrijf welke uw complete APK-inrichting, hefbrug, demonteer- en balanceermachine levert, onderhoud en keurt. Alles op 1 plek met korte lijnen!

www.rocartech.nl –  www.twenterally.nl