Exact en Max Verstappen hebben hun partnership verlengd tot en met 2019. Dat kondigen ze vandaag aan op het Circuit de Barcelona-Catalunya, waar Max Verstappen op dit moment test voor het komende seizoen. In de anderhalf jaar die de Formule 1-coureur en het technologiebedrijf nu aan elkaar verbonden zijn, hebben ze beiden een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Ze kijken dan ook vol vertrouwen uit naar hun gezamenlijke toekomst.

Vurige ambitie
Max Verstappen: “De samenwerking met Exact verloopt supergoed, dus ik ben erg blij dat we die langer kunnen voortzetten. Het is prettig om een partner te hebben die net zo gedreven en ambitieus is als ik en die mij als voorbeeld gebruikt voor de eigen medewerkers en klanten. De manier waarop ik werd ontvangen na de winst in Spanje vorig jaar was geweldig. Het doel voor dit seizoen is dat we nog een paar keer aanleiding geven voor zo’n ontvangst.” 

Erik van der Meijden, CEO van Exact: “In augustus 2015 tekenden we een samenwerking met een toptalent, vandaag verlengen we met een wereldster. Het persoonlijk partnership heeft zowel Max als Exact veel gebracht. Hij staat als onze Tech Talent Leader onder andere symbool voor de groei die talenten binnen Exact door kunnen maken. We zijn er dan ook enorm trots op om ook de komende jaren aan Max Verstappen verbonden te zijn. Hij is het boegbeeld van de verwezenlijking van ambitie. Als hij zijn ultieme ambitie om wereldkampioen te worden weet te verwezenlijken, willen wij erbij zijn.”

Wereldwijd bereik
Max Verstappen, de jongste Formule 1 Grand Prix winnaar ooit, heeft een wereldwijd bereik. Datzelfde geldt voor Exact, dat klanten heeft in meer dan honderd landen en de Nederlandse marktleider is met cloud business software voor het mkb. Op Europees vlak is Exact de nummer 1 in cloud accounting. 

Zowel Max als Exact zitten vol ambitie. Max steekt niet onder stoelen of banken dat hij wereldkampioen wil worden, zoals hij ook aangeeft in het exclusieve interview dat hij en Jack Plooij opnamen voor Exact. Exact is op zijn beurt onderweg een wereldwijde top 3-speler in cloud bedrijfssoftware voor het mkb te worden. Het aantal organisaties dat op Exact software vertrouwt is sinds het begin van het partnership met Verstappen gegroeid van 230.000 naar bijna 350.000.

De komende jaren blijven Max en Exact gezamenlijk de ambities najagen om poleposition te bereiken in respectievelijk de wereld van het racen en die van cloud business software.