Voorafgaand aan iedere F1 race wordt er naast de Formule 2 en 3 om de Porsche Mobil 1 Supercup geracet. Larry begon het Porsche Mobil 1 Supercup seizoen in Monaco door het wegvallen van een andere rijder. Hij miste hierdoor de  eerste wedstrijd in Barcelona. Larry ten Voorde staat nu al op een gedeelde P3 overall in de Porsche Mobil 1 Supercup en P3 overall in de Porsche Carrera Cup Duitsland. Een spectaculaire prestatie voor de 22 jarige coureur uit Twente.

 

 

Afgelopen weekend tijdens de GP van Spa kwalificeerde Larry zich voor startplek 3. ‘’Met mijn eerste set kon ik een 3de tijd neerzetten, ondanks een rem fout in de laatste bocht. In m’n tweede set kon ik de fout herstellen en klokte weer een 3de tijd voor de race op zondag.”

Ook op het circuit van de Spa Francorchamps zat hij dichtbij een pole position! De race director had voor de kwalificatie de Track Limits soepeler gemaakt… Hierdoor had hij nog wat meer risico kunnen nemen…. Maar speelde op safe. Tevreden met een P3 als je ziet dat zijn grootste concurrenten achter hem eindigden.
In de race verloor Larry 1 plek door een matige start van de Porsche Junior Jaxon Evans. De start’s zijn de laatste tijd niet zijn beste punt…. Maar hier werkt Larry hard aan om dit voor Monza om te buigen naar een sterk punt.

 

 

Larry is erg blij met het resultaat. Hij staat nu op een gedeelde 3de  plaats. De nummers 1 en 2 zijn nog maar op 15 punten bij hem vandaan. Dus er is heel veel mogelijk.  Op naar Monza met een hele groep supporters en ondersteuners! Monza here we come!
Overall staat Larry nu dus op gedeelde 3e plek qua punten in de Porsche Mobil 1 Supercup met nog 3 races te gaan, namelijk komend weekend op het Autodromo Nazionale Monza gevolgd door twee wedstrijden op het Autodromo Hermanos Rodriguez in Mexico.

Het blijft dus nog spannend!