Op zaterdag 8 juni organiseert KWH Racing de eerste jaarlijks terugkerende KWH Racing Slalom voor jong en oud op het Midland Circuit bij Lelystad. Iedereen mag met eigen auto deelnemen, of kan een van onze auto’s huren en deelname vanaf 12(!) jaar is al mogelijk. 

 

KWH Racing heeft als doel om de raceambities voor onze klanten waar te maken. Iedereen die wil gaan racen heeft minimaal één vaardigheid nodig en dat is wagenbeheersing. De autoslalom is bij uitstek geschikt om met weinig risico kennis te maken met de autosport en tevens een goede wagenbeheersing op te bouwen. Grote namen als Tom Coronel (sr) en Arie Luyendyk zijn onder andere begonnen met autoslalom. 

In ons eigen debuut jaar starten we ook gelijk met dit slalom-evenement, met als doel, er van uitgaande dat het een succes wordt, dit jaarlijks te gaan organiseren. Er is ruimte voor maximaal 50 deelnemers en van tevoren opgeven is verplicht. Voor slechts € 100,00 mag een deelnemer met eigen auto onbeperkt rondjes rijden om te proberen die snelste tijd in zijn/haar eigen klasse neer te zetten. Als een coureur wel aspiraties heeft, maar zelf geen auto heeft die geschikt is om mee te doen, dan kan er van KWH Racing een speciaal voor de slalom geprepareerde raceauto gehuurd worden. Er zijn diverse klasses waar de coureurs in worden ingedeeld, op basis van de auto waarmee deelgenomen wordt. In elke klasse kunnen er prijzen worden gewonnen alsmede de snelste van de hele dag. 

Wat dit evenement onder andere uniek maakt is dat de jeugd vanaf 12 jaar al mag deelnemen. Voorwaarde is natuurlijk wel dat de jonge coureur met de voeten bij de pedalen kan komen en nog steeds boven het stuur uit kan kijken en dat er testparcourtje veilig afgelegd wordt. Uiteraard zit er altijd een ervaren instructeur naast de jonge coureur. 

Het evenement wordt gehouden op het Midland Circuit aan de Talingweg 89 in Lelystad. Het terrein is vrij toegankelijk en bezoekers zijn dan ook van harte welkom. Het programma is eenvoudig en ziet er als volgt uit: 

10:00 – 10:30 aankomst 

10:30 – 11:00 briefing 

11:00 – 17:00 RACEN 

17:30 – 18:00 prijsuitreiking 

Aanmelden kan door het inschrijfformulier te downloaden op onze website en deze volledig ingevuld op te sturen naar info@kwh-racing.nl
Het inschrijfformulier is te vinden op onze website
https://www.kwh-racing.nl/contact/formulieren-downloaden 

Voor meer info kijk op onze website: www.kwh-racing.nl onder “Evenementen” op onze Facebook pagina of bellen of Whatsappen kan ook op 06 4610 0833