Deutsche AutoFest is het evenement voor liefhebbers en eigenaren van alle Duitse automerken: Audi, BMW en Mini, Mercedes, Opel, Ford, Porsche en Seat en Volkswagen. Met grote showpaddocks en natuurlijk veel actie op de baan zoals; Streetlegal Dragraces! Tegelijkertijd vindt opnieuw het “side event” BimmerWorld plaats op de linkerpaddock van het circuit.

 

 

Vanwege de Corona maatregelen is het aantal bezoekers op TT Circuit Assen beperkt. Op deze manier kan het evenement op een veilige manier plaatsvinden. Tickets zijn alleen van te voren online te bestellen.
Er worden ter plaatse geen tickets verkocht!
Bestel je tickets in de online ticketshop!

BESTEL JE TICKETS! OP=OP!

 

SHOWPADDOCK
De mooiste gestylede auto’s vind je in grote getalen op de verschillende showpaddocks. Denk je dat jouw auto een plaats verdient op deze paddocks? Bestel dan een showautoticket in de online.

BEST OF SHOW
Ben jij in het bezit van een bijzondere getunede of gestylede Duitse auto? Doe dan met jouw auto mee aan de Best of Show Contest, powered by Turtle Wax! In deze contest worden de mooiste auto’s van het evenement gejureerd.

VRIJ RIJDEN
Een leuke manier om je auto (van een Duits automerk) of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel vrij rijden. Bestel hier je deelname tickets.

DRAGRACES
Natuurlijk staan ook weer de Streetlegal Dragraces op het programma dit jaar. Bij dit onderdeel zullen 100 van de allersnelste straatauto’s en motoren deelnemen aan de dragrace over de 1/8 mile (201 meter).

PORSCHE CLUB RACING IN ACTIE OP DEUTSCHE AUTOFEST!
Als enige raceclub in Nederland exclusief voor Porsche-racers neemt de Porsche Club Racing binnen de racewereld een unieke positie in. Zij zijn er dan ook trots op een racepodium te kunnen bieden voor elke Porsche, ongeacht type of leeftijd, en aan elke Porsche-coureur, ongeacht ervaring of leeftijd.

TICKETS ALLEEN ONLINE VERKRIJGBAAR! BESTEL HIER!