Met twee spectaculaire races tijdens de Supercar Madness Finaleraces powered by Hankook op TT Circuit Assen heeft de Supercar Challenge seizoen 2021 op een fantastische wijze afgesloten. Max Tubben pakte in zijn Zilhouette GTR de zege in de eerste race die in de stromende regen werd gereden. De tweede race werd een prooi voor de Belgische equipe Piessens-De Cock-Dejonghe in de Norma M20FC. Overall kampioen Supercar Challenge 2021 is geworden de equipe Dennis de Borst en Stan van Oord.

GT & Prototypes
Max Aschoff had voor beide races de poleposition veiliggesteld, maar zijn Ligier LMP3 kon op de natte baan zijn vermogen niet kwijt. In de eerste race eindigde hij in de achterhoede en in de tweede race moest hij de zege aan equipe Piessens-De Cock-Dejonghe laten. Tom Boonen was in de eerste race in zijn de Deldiche Norma M20FC de snelste bij de Prototypes, in de tweede race werd hij derde achter Aschoff. Max Aschoff werd kampioen in de divisie LMP3, Tom Boonen in de CN klasse.

GT
In de regen bleken tijdens de eerste race de GT’s heer en meester op het Drentse asfalt. Het overall podium was geheel voor hen. Deze race was het verrassend Max Tubben die op de kletsnatte baan als eerste de finish passeerde en daarmee eindelijk kon laten zien dat hij supersnel is in zijn Zilhouette GTR. Onder droge omstandigheden in race twee was equipe Catsburg-Arendsen in de BMW M6 GT3 de winnaar bij de GT’s, voor equipe Van Vliet-Schouten in eenzelfde auto. Geen zege dit keer voor Bob Herber, maar zijn constante presteren over het hele seizoen leverde hem wel die titel in de GT divisie op en de tweede plaats in het overall klassement.

Supersport 1
Dennis de Borst en Stan van Oord wisten wat hen te doen stond; finishen in de eerste race en dan was de titel binnen. Daar slaagden zij in, want met de vierde positie in de eerste race was het kampioenschap al binnen. Oscar Gräper was in zijn Seat Cupra in beide races de winnaar, de broers Robert en Benjamin van den Berg haalden alles uit de kast om in de eerste race de kansen op de titel open te houden, maar hadden het zelf niet meer in de hand. Zij zijn tweede geworden in de divisie Supersport 1

Supersport 2
Robin en Jerome Greenhalgh hadden het kampioenschap in de divisie Supersport 2 al vroegtijdig binnen en zijn inmiddels gepromoveerd naar Supersport 1. Beide zeges in Supersport 2 waren tijdens de Finaleraces voor een tweede team van vader en zoon, Bernard en Lars Blaak in de Zilhouette 3.0.

Sport
In de Sport klasse behaalden Jack Hoekstra en Pieter de Jong de titel binnen met een zege in de eerste race en een tweede positie in race 2. Chris Voet en Bart van den Broeck wonnen de tweede race, maar konden daarmee het snelle Zilhouette 2.5 team niet meer passeren.