Op zondag 3 juli biedt Italia a Zandvoort een compleet overzicht van de Italiaanse specialiteiten en geneugten. Naast het dagvullende programma met Italiaanse auto’s op het circuit en in het rennerskwartier, omvat het evenement op Circuit Park Zandvoort een afwisselend lifestyleplein en een smakelijk foodplein.

Het lifestyleplein is een Italiaans dorp, gevestigd in paddock 1 (Tango Paddock). Hier vindt u bijna alles wat Italia zo ‘bella’ maakt. Denk bijvoorbeeld aan mode. Cavallaro toont tijdens Italia a Zandvoort mode volgens Napolitaanse ambacht en stijl, zowel voor heren als voor dames. Geen ‘Italia’ zonder een perfecte kop koffie. Dankzij onder meer de inbreng van Segafredo kunt u genieten van een kopje Italiaanse topklasse.

Zandvoort 29 juni 2014. Italia A Zandvoort. Foto Chris Schotanus

Voor elk (m/v) wat wils
Voor de liefhebbers van Italiaanse auto’s en van autosport zijn er aanbieders van schaalmodellen en Formule 1 merchandise. Er is aandacht voor wellnessproducten, kledingaccessoires, schoeisel en sieraden. Dus heren, vergeet niet om uw ‘donna’ mee te nemen naar Circuit Park Zandvoort.

Samen kunt u informatie inwinnen over vakanties in Italië en genieten van Italiaans ijs, een Italiaanse steenovenpizza of carpaccio. Voor de speciale momenten in het leven vindt u op het lifestyleplein ook Italiaanse kwaliteitswijnen, onder meer van de wijngaard van Andrea Bocelli. Alsof dit nog niet genoeg is, biedt het foodplein in paddock 2 een ruime keuze uit een smakelijk assortiment Italiaanse specialiteiten.

Zandvoort 29 juni 2014. Italia A Zandvoort. Foto Chris Schotanus

Retourtje Italië: € 12,50
Een dagkaart kost slechts € 12,50 in de voorverkoop. Daarvoor heeft u niet alleen toegang tot het lifestyleplein en het foodplein, maar kunt u met een gelato in de hand ook alle auto’s in het rennerskwartier en op het circuit bewonderen. Elke bezoeker is tevens welkom op de overdekte hoofdtribune en het duinterrein. Kinderen van 5 tot 12 jaar en onder begeleiding van een volwassene krijgen 50% korting, de jongste kinderen hebben gratis toegang.