Het vierde evenement van de 2019 Westfield Cup Against Cancer is gewonnen door Dennis de Groot (JS Motorsport). Mark Jobst (RAEK Racing) pakt plek twee, Rover Dullaart (Snoexx Motorsport) wordt derde in een evenement dat mogelijk gemaakt wordt door Racetrailer.com (https://www.racetrailer.com/) met L.I.G. Vastgoed als podiumsponsor.

Maar liefst 24 Westfields traden op vrijdag 12 juli aan in de vrije training op het F1 Circuit van Spa-Francorchamps. Dennis de Groot klokte weer eens een snelste tijd, voor Willem Vriend en Rover Dullaart.Ook in de kwalificatie was De Groot ongenaakbaar. Zijn Pole Position ronde is maar liefst 1.4 seconden sneller dan Vriend op plek twee. Ook in de tijd training pakte Rover Dullaart de derde plek.Zoals vaker dit seizoen was De Groot bij de start weg. Achter hem ontspon zich een rondenlang gevecht tussen Rover Dullaart, Mark Jobst, Vriend, Daan Dullaart en Jan Stakenburg. Achter de winnende De Groot finishte Jobst als tweede, voor Rover Dullaart.

Ook de tweede race viel ten prooi aan De Groot, op wie geen maat staat dit seizoen. Dezelfde deelnemers als in race één streden, wederom, voor plek twee die ditmaal gepakt werd door Rover Dullaart voor Jonas Wintermans die zich knap van startplek 12 naar het podium knokte.De derde race, op zaterdag 13 juli, werd ook gewonnen door De Groot. Het titanengevecht ging weer tussen Stakenburg, Jobst, Vriend, Daan en Floris Dullaart. Een Code Rood, veroorzaakt doordat Jobst werd rondgetikt en vervolgens geraakt door Stakenburg en Rover Dullaart, maakte een voortijdig einde aan het evenement.

De Groot wint het evenement, voor Jobst en Rover Dullaart en gaat nu steviger aan de leiding in het kampioenschap, voor Jobst en Vriend.Het volgende evenement van de Westfield Cup Against Cancer is op 3 augustus tijdens het DNRT SuperRaceWeekend op Circuit Zandvoort.