De Groot Hart Rondes tijdens de Formido Finaleraces op TT Circuit Assen vinden plaats op zondag 23 oktober tussen 11:30 en 11:50 uur.

Ook dit jaar sluiten we het seizoen weer af op het circuit in Assen. Tijdens de Formido Finaleraces komen er vijf gezinnen uit het hele land om een onvergetelijke dag te beleven tussen en in de racewagens. Met de Radical van zusterstichting Radical Hart, de Wolf waar initiatiefnemer en coureur Rob Kamphues dit jaar in rijdt, en nog veel meer moois en snels laat de stichting de Groot Hart kids zien hoe het voelt om coureur te zijn. Kamphues: ‘Nu we richting de laatste Groot Hart ronde van dit jaar gaan kijk ik terug op een heel succesvol Groot Hart seizoen waarin we meer evenementen hebben mogelijk gemaakt dan in alle afgelopen jaren. Daar ben ik bijzonder trots op en kijk dan ook uit naar de Formido Finaleraces. We gaan er een spetterende laatste Groot Hart ronde van maken, zodat we van dit seizoen een nog memorabeler jaar maken dan het al is.’

1476864399-groot_hart_assen__mdj0054

Op maandag 24 oktober vindt de Kale Kabouter Kart Kup plaats op Circuitpark Berghem vanaf 17:00 uur
Stichting Groot Hart organiseert op maandag 24 oktober wederom de Kale Kabouter Kart Kup om geld in te zamelen voor het Groot Hart seizoen 2017. De kabouteroutfits liggen weer vers gewassen en gestreken klaar. Dit jaar zullen 50 teams 100 ronden rijden. Bedrijven, vrienden, families en collega’s hebben de helmen, kartoveralls en baarden weer klaar liggen voor Nederlands leukste en gezelligste donatierace van het jaar.

Ook coureurs Tom Coronel, Meindert van Buuren en Robert Doornbos zullen hun beste rechtervoet voor zetten. Dankzij hen en de giften van alle andere rijders kan stichting Groot Hart volgend jaar weer een fantastisch raceseizoen organiseren voor de kids. Om de karters te laten zien hoe het hoort heeft Groot Hart vijftien kinderen uitgenodigd. Zij zullen het circuit inwijden in spectaculaire Furori’s, zodat ze de rijders van advies kunnen voorzien.

1476864412-kale_kabouter_kart_kup_berghem_241016

Groot Hart
Stichting Groot Hart is opgericht om kinderen met een ernstige ziekte een racebelevenis aan te bieden en hen zo de dag van hun leven te bezorgen. Presentator en coureur Rob Kamphues, initiatiefnemer van Groot Hart, heeft op driejarige leeftijd een hartoperatie ondergaan waaraan hij zijn leven heeft te danken. Hij wil met de stichting kinderen een prachtige ervaring meegeven. Zonder de organisatie van de Formido Finale races, de Supercar Challenge, Furori en Circuitpark Berghem zouden we niet zo’n geweldige oktobermaand hebben kunnen organiseren.

Speciale dank gaat ook uit naar u. Media-aandacht is zo belangrijk om draagvlak te creëren en kinderen blij te kunnen maken. We zouden niet zonder jullie hulp kunnen, dus dank u wel voor alle steun! We hopen u tijdens de afsluiting van dit seizoen nog eens te zien op Assen of in Berghem. U bent dan ook van harte welkom tijdens beide evenementen. Mocht dat niet lukken dan wensen we u nog een mooi 2016 toe en begroeten we u graag volgend jaar weer tijdens één van onze vele evenementen.

Voor meer informatie of een interviewverzoek kunt u contact opnemen met Jolie Jacobs via pers@groot-hart.nl of 06-41764868. Check ook de website: www.groot-hart.nl

1476864407-kale_kabouter_kart_kup_berghem__furori