Mats vd Brand:Zoals ik na de TAC Rally al enigszins liet uitschijnen, rijd ik voorlopiggeen rally’s meer. Daar baal ik ontzettend van maar het is helaas niet anders. De M3 is nog niet klaar… Er is zelfs meer schade aan dan na de koprol in Haspengouw entoen waren de onkosten al hoger dan verwacht. Het zal voor iedereen duidelijk zijndat de laatste drie wedstrijden een enorme impact hebben op mij, zowel mentaalals op het budget.

 

Alhoewel de Sezoensrally de thuisrally is van mijn navi en ik diteen geweldige rally vind om te rijden – daarnaast ook nog meetellend voor de Mcup – zal ik er niet starten. De M cup kende een verrassende start en het moet altijdgereden worden maar Bocholt en de GTC gaan te vroeg komen voor ons. Ik hooper wel terug bij te zijn in de East Belgian Rally. Het is een erg moeilijke periode voorme, rijtechnisch gezien dan. Gelukkig vind ik wel een beetje troost en voldoening bijhet feit dat onze klanten het zo goed doen met de M3’s van M.A.T.S.. Na het aflev-eren van drie auto’s in 2019, probeer ik mezelf momenteel meer te focussen op dewerkzaamheden met de M3’s en het coachen. Daarnaast scoren we hoog met onzeklanten auto’s. De Monteberg Rally was top voor Björn Syx, Christophe Merlevedeen Patrick Spillebeen en dat deed me echt deugd ! Natuurlijk komen we weer aan destart… Alleen ik denk dat iedereen wel begrijpt dat onze laatste schades samen meerzijn dan een jaar budget. Het is onwijs K, alleen het is even niet anders. De steun vansupporters doet me goed!

 

 

Eddy Smeets:In tegenstelling tot vorig jaar zou ik mijn thuisrally dit jaar met Matsrijden. Dat was zo afgesproken in functie van samen de titel in de RACB M cup pro-beren te halen. Stephen Wright die evenzeer naar Bocholt afzakt, zou aanvankelijkmet een andere navigator rijden in de Ford Fiesta R5. Hij wou net op zoek gaan naareen vervanger tot de ongelukkige omstandigheden bij Mats ervoor zorgen dat iktoch samen op pad kan gaan met mijn Ierse vriend. Het wordt mijn 19de deelnameaan mijn thuiswedstrijd. MATS-fans die naar Bocholt afzakken en hun fanpakket wil-len oppikken, kunnen me altijd een seintje geven. Dan regelen we dat ondanks hetfeit dat Mats zelf niet rijdt.