Ervan uitgaande dat de overheid op 13 augustus bekend maakt dat de F1 Heineken Dutch Grand Prix in 2021 mag plaatsvinden met een bezetting van 67%, heeft de organisatie besloten het evenement, ook met deze beperkte bezetting, in afgeslankte vorm, door te laten gaan. 

 

 

Investering in toekomst F1 in Nederland
Sportief directeur Jan Lammers: “Voor mij is het glas twee derde vol. We gaan het gewoon doen. De drie bedrijven achter de Dutch Grand Prix, Circuit Zandvoort, SportVibes en TIG Sports, hebben besloten te investeren in de toekomst van de F1 in Nederland. Het geloof in de ambitie om het grootste Ultimate Race Festival van de wereld te organiseren blijft voor de komende jaren het uiteindelijke doel. Dit jaar weliswaar in afgeslankte vorm, maar ondanks dat, zal de strijd om het wereldkampioenschap in een prachtige oranje ambiance worden gestreden.”

Grootste sportevenement in Nederlandse historie
Er is hard gewerkt aan de verbouwing van het circuit en het organiseren van een van de grootste sportevenementen in de Nederlandse historie. De organisatie is blij dat het grootste deel van onze kaarthouders de mogelijkheid heeft om de strijd om het Wereldkampioenschap in de Formule 1 live mee te maken. Het is zeer teleurstellend voor de groep fans die niet aanwezig kan zijn.

Uiterlijk 18 augustus mail aan kaarthouders
Uiterlijk woensdag 18 augustus worden de kaartkopers via email geïnformeerd of ze dit jaar de race kunnen meemaken, of nog een jaar geduld zullen moeten hebben. Voor de fans die er helaas niet bij kunnen zijn, is er de mogelijk hun ticket(s) door te schuiven naar de Dutch Grand Prix van 2022 of een refund aan te vragen.

www.DutchGP.com