De hotels in Zandvoort zijn voor het F1 weekend van mei 2020 al volgeboekt, maar voor twee personen is daar een wel hele fijne oplossing voor. Pauline Jongmans biedt haar woning  door middel van een veiling te huur aan. Niet alleen kunnen de lucky bastards die de veiling winnen dan twee nachten in Zandvoort verblijven, maar Pauline en haar vriend Gert zullen er een volledig arrangement van maken met ontbijt, lunchpakket en diner.

Ludieke actie
De opbrengsten van deze veiling gaan naar een speciale behandeling die Pauline kan én mag ondergaan in Utah. Zeven jaar geleden liep ze namelijk ernstig hersenletsel op door een septische shock na een maagverkleining. Haar leven is volledig op zijn kop komen te staan. Het is een prachtige, krachtige vrouw en moeder van drie kinderen, die op het schoolplein haar kindjes ophaalt met -zon of geen zon- een zonnebril op om het harde licht te verdragen en -als ze durft- een noise cancellation koptelefoon op zodat ze de harde geluiden van kinderen die lachen en spelen aankan. Eigenlijk is dit het enige wat ze op een dag kan doen. Daarna is ze meestal zo moe dat ze moet gaan liggen. Het is zomaar een voorbeeld, want hetzelfde kunnen we ook zeggen van stofzuigen of andere -voor gezonde personen- doodnormale handelingen die je zonder nadenken doet. Maar voor Pauline verlopen de dagen al zeven jaar hetzelfde en wordt omdat het moeilijk is om af te spreken met vriendinnen.

Vaderdag
De behandeling, genaamd Cognitivefx, kost zo’n 15.000 euro. Tot Pauline’s grote geluk heeft de kliniek aangegeven dat ze hiervoor in aanmerking komt én dat er een plekje voor haar vrij is op 7 oktober. Zoals u vast begrijpt, wil ze er alles aan doen om zich te laten behandelen in de hoop dat ze straks weer het leven krijgt waar ze zo naar verlangt. De kosten worden echter niet vergoed en gezien ze 100% is afgekeurd en met drie kinderen moet rondkomen van een uitkering heeft zij samen met haar partner Gert deze veiling bedacht om het geld bij elkaar te krijgen. Op de website www.brein.support zal bijgehouden worden wat het hoogste bod is. De actie loopt twee weken en op vaderdag zal bekend worden gemaakt wie de winnaar is.

Voor meer informatie kunt u terecht op: https://brein.support/ Ervaringsverhalen van Pauline vindt u op: https://brein.support/mijn-reis/