Eurol lanceert de Bag in box met een inhoud van 20 liter. Deze nieuwe verpakkingsvariant past in de bestaande Eurol werkplaatsstelling van 12 x 20 liter. Daarmee biedt Eurol met de Bag in box gebruiksgemak, duurzaamheid en professionaliteit in elke werkplaats.

Het Bag in box systeem bestaat uit een kunststof zak met een tapkraan, verpakt in een stevige recyclebare massiefkartonnen verpakking met handgrepen. Door de luchtdichte verpakking komt de vloeistof als een constante stroom uit de Bag in box.

Gebruiksgemak
Bart Boerboom, Salesmanager Nederland bij Eurol: ”We introduceren de Bag in box als extra verpakkingsvariant voor verschillende motoroliën, koelvloeistoffen en hydraulische oliën, bestemd voor onder andere automotive, truck, agri, industrie en grondverzet. Ook de bekende blauwe Eurol 20 liter can blijft als verpakkingsvariant beschikbaar, dus de garagist heeft de keuze. Beide verpakkingsvarianten passen in de metalen Eurol werkplaatsstelling van 12 x 20 liter. Dat is een groot voordeel voor de gebruiker.”

Duurzaam
De Eurol Bag in box bevat 89% minder plastic in vergelijking met een kunststof can. Bovendien neemt het volume aan afval met meer dan 90% af. Na gebruik kunnen het karton en de plastic zak gescheiden worden afgevoerd. Het karton van de Bag in box is 100% recyclebaar. Daarmee is de Eurol Bag in box een toekomstgerichte oplossing, geschikt voor elke werkplaats.