Op zaterdag 3 en zondag 4 maart is de ware raceliefhebber op Racing Expo Leeuwarden te vinden. In de hallen van WTC Expo vind je de perfecte combinatie van demo’s, show, design en entertainment. Ook smeermiddelenproducent Eurol draagt bij aan dit bijzondere evenement, dat dé aftrap is voor het nieuwe raceseizoen.

 

 

Een begrip op Racing Expo is natuurlijk de Eurol Live Action Arena: de hal waar doorlopend spectaculaire demo’s plaatsvinden van stockcars, speedwaymotoren, dragracemotoren en driftteams. Natuurlijk is er dit jaar ook weer het bekende Eurol / Start ‘84 paviljoen!

 Dakar beleving
Op het paviljoen staat een groot aantal nieuwswaardige racevoertuigen. Bijzonder dit jaar is de aanwezigheid van bekende Dakar voertuigen waaronder de trucks van Mammoet Rallysport en de unieke ‘Beast’ van de gebroeders Coronel. Ook de truck van Van Velsen Rallysport is aanwezig, dit team was deelnemer én etappewinnaar van de Africa Eco Rally. Op zaterdag 3 maart kun je rond 16:00 uur op het paviljoen rijder Aad van Velsen en ook Dakar etappewinnaar Bernhard ten Brinke ontmoeten! In een live interview vertelt Bernhard meer over zijn plannen voor het nieuwe seizoen.

 Tom & Tim Coronel
Op zondagmiddag 4 maart zijn Tim & Tom Coronel aanwezig voor een meet & greet. Ze blikken terug op de Dakar Rally.

 

 

Perspresentatie Eurol R5 Rally Challenge
Op zaterdagmiddag 3 maart is de presentatie van de Eurol R5 Rally Challenge 2018. Initiatiefnemers Vincent van Dantzig en Bob de Jong trappen rond 15:00 uur het nieuwe seizoen af van deze koningsklasse van de Nederlandse rallysport. Natuurlijk staat er ook een aantal indrukwekkende R5 rallyauto’s op het paviljoen en ben je in de gelegenheid om meer over deze challenge te weten te komen. Omroep Friesland doet live verslag van al deze activiteiten. Kortom, reden genoeg om op 3 en 4 maart naar Racing Expo Leeuwarden te komen!

Meer informatie en ticketverkoop via www.racing-expo.nl