Alle maatregelen tegen het coronavirus hebben ook een grote impact op onze evenementen. Omdat we hier veel vragen over krijgen, bij deze een update over de stand van zaken per 22 april. Op dit moment zijn de Nederlandse circuits tot en met 19 mei gesloten. We verwachten dat er op dinsdag 12 mei een update van het kabinet hierover zal komen. De verwachting van zowel Circuit Zandvoort als het TT Circuit in Assen is dat zij vanaf 20 mei de deuren voor trackdays en niet vergunningsplichtige evenementen weer mogen openen! De in de media genoemde datum van 1 september tot wanneer alle evenementen geannuleerd zijn, geldt alleen voor vergunningsplichtige evenementen. Circuitdagen en breedtesport races vallen hier dus niet onder!

 

 

De huidige stand van zaken voor de komende evenementen is als volgt:

Zandvoort 4 mei: geannuleerd
Zandvoort 8 mei: geannuleerd
Assen 11 mei: geannuleerd
Zandvoort 12 mei: geannuleerd
Zolder 13 mei: gaat vooralsnog gewoon door!
Dutch Superlap 17 mei Spa: geannuleerd
Spa-Francorchamps 25 mei: gaat vooralsnog gewoon door!
Zandvoort 27 mei: gaat vooralsnog gewoon door!

Indien de Nederlandse circuits per 20 mei weer mogen openen, zullen we zeker ook extra data aanvragen. Uiteraard zullen we je hier dan zo snel en zo goed mogelijk over informeren.

Nu aanmelden!

DrivingFun is de grootste organisator van trackdays in binnen- en buitenland, inclusief verhuur van raceauto’s. www.driving-fun.com