Onder wisselende weersomstandigheden werden afgelopen zondag 13 oktober de finale races gereden van de ACNN op het TT circuit van Assen. In alle cups was het kampioenschap nog open.

In de PTC cup was het Noah Hermans die na twee tactische races het kampioenschap binnen sleepte. Noah is één van die jonge talenten die onder begeleiding van Lohuis autosport dit seizoen enorm gegroeid is en een belofte voor de toekomst genoemd mag worden.

In de Continent cup was de strijd tot het laatste moment spannend. Het was de jonge Robert Ackermann die met twee overwinningen de winnaar was van de dag. De titel in de Continent cup ging naar Sjoerd Stiksma. De auto van Sjoerd wordt geprepareerd door INTERCAR. INTERCAR leverde met deze prestatie de zoveelste kampioen in deze cup.

In de Zilhouette cup was de strijd om de titel spannend. Tot halverwege de tweede race was het gevecht tussen de twee titel kandidaten Bernard Blaak en Jan Berry Drenth heel spannend. Halverwege de tweede race moest Jan Berry Drenth met technische problemen de strijd staken. Het kampioenschap ging naar Bernard Blaak. Zijn dank richting het team van Zilhouette, zijn monteurs op het circuit Nico van der Velde, Goos Hofste en zijn echtgenote was groot en het kampioenschap werd tot in de late uurtje gevierd.

De titel in de AVENGER cup ging naar Piet Hein Elderink die met ondersteuning van Jeroen Liscaljet en Jan Gerrit Kloosterman van MBMOTORSPORT de beide races op zijn naam schreef.

Het seizoen van de ACNN zit er bijna op. Als toetje op de racetaart organiseert de ACNN in samenwerking met de DNRT op zondag 27 Oktober de endurance race de “5 uur van Assen”. Alle informatie over deze endurance vind u op www.acnn.nl op de pagina wedstrijdkalender.

De ACNN is powered by www.racebanden.nl (vaste banden leverancier & service partner)