Op zondag 4 augustus keert het ACNN circus terug op het thuis circuit van Assen. De gastklasse is de DRDO. Het is de zesde clubrace in een serie van acht. De strijd in bijna alle cups is spannender dan ooit. Opvallend dit seizoen is de sfeer in met name de Continent cup. De strijd voor het kampioenschap is spannender dan ooit er zijn zeker nog zes rijders die kampioen kunnen worden. Ondanks deze spanning is de collegialiteit in deze cup groot. Zo werd het reserve motorblok van de op kampioen koers liggende team van Auke Wiegers en Daniel Meendering op het circuit Spa_Franchorchamps ter beschikking gesteld aan het GAS motorsport team van Arnold Bakker.

Een ander mooi voorbeeld is dat de top tien rijders de rookie deelnemers helpen met de afstelling van de auto waardoor ze seconden per ronde sneller gaan. De Continent rookie cup  coureurs maken op deze manier grote stappen hetgeen de overstap volgend jaar naar de Continent cup een stuk aantrekkelijker maakt voor deze rijders.

Bent U geïnteresseerd om in de toekomst deel uit te maken van dit race circus. Kom dan gerust kijken de teams, coureurs en medewerkers van de ACNN staan U graag te woord voor het beantwoorden van al uw vragen. De toegang tot dit evenement is gratis evenals het parkeren. Kunt U niet wachten tot het evenement kijk dan op www.acnn.nl