Op WOENSDAG 14 oktober organiseert Driving-Fun.com voor de 148e keer een circuitdag op Circuit Zandvoort. De dag duurt van 09:00 tot 17:00 uur. Deelname aan de hele dag kost €520 per auto voor leden en €550 voor niet-leden. Deelname aan uitsluitend de ochtendsessie kost €280 per auto voor leden en €300 voor niet-leden. Deelname aan uitsluitend de middagsessie kost €380 per auto voor leden en €400 voor niet-leden.

 

 

Vorige week zijn de regels m.b.t. COVID-19 weer wat aangescherpt, maar gelukkig mogen we nog wel blijven racen. Wel geldt er nu de beperking dat uitsluitend rijders en functionele begeleiders toegang tot het terrein krijgen. Er mogen dus geen bezoekers/aanhang mee naar het circuit. Tevens zal de horeca op het terrein gesloten zijn, dus neem zelf wat te eten en drinken mee.

Het is op dit moment niet te voorspellen hoe de corona situatie zich zal ontwikkelen, dus misschien is dit wel één van de laatste kansen om met ons mee te rijden dit jaar?!

Het belooft woensdag prima raceweer te worden, namelijk 13 graden en droog. Wil je niet lang wachten bij het inschrijven? Vul dan nu al online je vrijwaring in via deze link: Nu aanmelden!