Autosportinfo.com heeft sinds vandaag een broertje: kartsportinfo.com. Deze kersverse website voor kartenthousiasten is het initiatief van Daan Stots en Lars Schiefelbusch. Karttalent Richard Verschoor is ambassadeur van kartsportinfo.com en Michael Melis van Kartphoto verzorgt de fotografie.

Net als autosportinfo.com dient kartsportinfo als startpunt voor kartenthousiasten. De website biedt een overzicht van informatie over de kartsport met onder meer links naar leveranciers, kartteams, organisaties, media en nog veel meer. Ook biedt de site een overzichtskaart van vrijwel alle buitenkartbanen van Europa en een uitgebreide agenda met kartactiviteiten. Wil je kennismaken met de kartsport, heb je kartlessen nodig of wil je een kartevenement organiseren? Dan kan kartsportinfo je daarbij helpen nadat je de 4 stappen op de website hebt doorlopen. Je krijgt hierna gratis advies op maat.

Kartsportinfo.com

Initiatiefnemer Daan Stots: “Een aantal jaar geleden ben ik gestart met autosportinfo.com om een centrale plek te bieden voor alles dat met autosport te maken heeft. Inmiddels heeft autosportinfo.com een zusje in de vorm van rallysportinfo.com en ik ben zeer verheugd met de komst van kartsportinfo.com. Met deze drie sites bieden we een springplank voor iedereen die iets met motorsport wil doen.”

Redacteur en webmaster Lars Schiefelbusch: “Ik ben zelf per ongeluk in aanraking gekomen met de kartsport en heb samen met m’n vader alles vanaf nul moeten ontdekken. Dus ik weet hoe lastig het kan zijn om de juiste informatie te vinden. Met kartsportinfo.com proberen we de drempel naar de kartsport te verlagen.”

Richard Verschoor over zijn ambassadeurschap: “De kartsport is relatief klein in Nederland maar wordt steeds populairder door de prestaties van Max Verstappen. Ook al maak ik dit jaar m’n debuut in de autosport in de F4-klasse – ik blijf daarnaast karten omdat het een van m’n passies is. Daarom blijf ik de sport graag promoten.”

De initiatiefnemers zullen kartsportinfo.com blijven verbeteren waar mogelijk.  De input van mensen die zelf in de kartsport actief zijn, is hierbij hartstikke welkom.

Contactgegevens Stichting Autosport Info Nederland
Daan Stots
06-54744121
info@autosportinfo.com
www.kartsportinfo.com
www.facebook.com/Kartsportinfo

12375150_775248909246457_3785315414082334169_o