AVIA Nederland wordt partner van GAMMA Racing Day, dat plaats vindt op 5 en 6 augustus op het TT Circuit Assen en jaarlijks 100.000 bezoekers trekt.

Gratis kaarten bij AVIA
Vanaf juni zijn er gratis kaarten voor GAMMA Racing Day verkrijgbaar bij de AVIA tankstations en in de GAMMA bouwmarkten. Het merk AVIA wordt zowel in de campagne van het race evenement als tijdens het evenement op het TT Circuit Assen zichtbaar uitgedragen.

 

AVIA ziet het als haar taak om onderweg fijner te maken, of je nu enkele minuten in de auto zit of uren. “Tijdens deze racedagen zijn wij dan ook als AVIA aanwezig om bezoekers welkom onderweg te heten en om onze nieuwe spaar app, AVIA Bijtanken, onder de aandacht te brengen”, aldus Ramon Verweij – Marketing Manager AVIA Nederland.

Over AVIA
AVIA Nederland bestaat uit vijf zelfstandige ondernemingen met een netwerk van meer dan 350 tankstations. AVIA is het tweede merk in Nederland qua locatiedichtheid en bedient maandelijkse ruim 2 miljoen klanten.

 

Over Gamma Racing Day
GAMMA’s gratis racedag staat te boek als het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement in Europa. Met het GRATIS toegangsbewijs verkrijgbaar vanaf juni bij onder meer GAMMA Bouwmarkten en op www.gammaracingday.nl trakteert de GAMMA Racing Day op professionele racedagen met een unieke sfeer. Kaarten voor de paddock zijn online verkrijgbaar vanaf 5 Euro voor de vrijdag tot 25 Euro voor het hele weekend. Kinderen tot 12 jaar hebben GRATIS paddocktoegang.