Automaxx Streetpower op een nieuwe locatie: het markante evenemententerrein van Airport Weeze!
Natuurlijk weer met een bomvol programma met 1/8 Mile Dragraces, Carlimbo, Rev battles, Best of Show Battle en nog veel meer. Je kunt dan weer de mooiste en dikste tuning performance cars verwachten. Van een Honda Civic met 1.000 PK tot een BMW M4 met 600PK. En van een Japanse supercar als de Nissan GT-R tot de allersnelste VW Golf van Nederland. 

 

 

Eerder gekochte tickets voor uitgestelde data in Zandvoort of Weeze blijven geldig. Je kunt gewoon die tickets laten scannen.

TICKETS MET KORTING

Wees slim en bestel jouw entreetickets nu online met een tijdelijke korting voor slechts €20! Er zijn slechts een gelimiteerd aantal tickets voor €20 dus weer er snel bij!
KLIK HIER VOOR TICKETS MET EXTRA KORTING!

 

 

BEN JIJ DE SNELSTE TIJDENS DE DRAGRACES?

Natuurlijk staan ook weer de Dragraces op het programma dit jaar. Bij dit onderdeel zullen 100 van de allersnelste straatauto’s en motoren deelnemen aan de dragrace over de 200 meter en de strijd aangaan om als eerste over de eindstreep te finishen. Deze vorm van legale straatraces zijn al jaren één van de grootste trekpleisters. De tijdmeting is in handen van de crew van de DHRA.

CORONA MAATREGELEN

We gaan er van uit, dat we dit evenement als gepland doorgang kunnen laten vinden. De wetgeving en mogelijkheden kunnen de komende weken veranderen, maar de vergunning is rond. Houd rekening met de voorwaarden om Duitsland binnen te komen. Dat is nu op voorwaarde dat je genezen, getest of gevaccineerd bent. Dat kan natuurlijk altijd nog veranderen

Kijk voor meer informatie op: www.automaxxstreetpower.nl